Ferda Evenes: Nå nærmer det seg... | Din Fritid
Både inni og utenfor bygget vil det fylles opp med nye og brukte bobiler og campingvogner.
Ferda Evenes

Nå nærmer det seg...

29. mai står det tredje av totalt tre nye Ferda-bygg i den nordlige landsdelen klart til åpningsfest. Et nytt og moderne anlegg er bygget i Normann Skoglunds vei 4 i Evenes. Daglig leder Aleksander Olsen er glad for endelig å være i hus i nye lokaler sammen med sine kolleger.


Kenneth Nystad, Marius Emil Storsletten, Frode Martinsen, Charlott Nilsen, Preben Jensen og Martine Warberg gleder seg til å ønske nye og gamle Ferdakunder velkommen.

Etter å ha tilbragt det siste året i midlertidige brakker og telt er de ansatte godt fornøyde med omsider å være på plass i moderne og praktiske lokaler. Anlegget består av en flott utstillingshall for bobiler og campingvogner med en velutstyrt butikk hvor du finner det man trenger til ferie på farten i bobil, med campingvogn, i båt eller på hytta.


Stor utstyrbutikk med smarte ting for ferie på farten – i campingvogn, bobil eller båt eller på hytta.

– For å kunne hjelpe våre kunder og bobilturister på veien nordover og sørover består også anlegget av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter for kunder utenfor, forteller Aleksander Olsen i en pressemelding til Din Fritid.


Marius Emil Storsletten, Preben Jensen, Kenneth Nystad, Frode Martinsen, Martine Warberg og Charlott Nilsen regner med at det fort vil fylles opp med bobiler i den flotte verkstedhallen til Ferda Evenes.

– Utleie av bobiler er allerede et viktig forretningsområde for Ferda Evenes. Avdelingen har ca 25 utleiebobiler i trafikk, et antall som vil økes i løpet av det neste året. Ferda har doblet sin utleie-omsetning de siste årene, kan Olsen fortelle.

Ferda Evenes er en av 12 Ferda-avdelinger fordelt over hele landet. Med populære og anerkjente bobil og caravan-merker på lager og tilgang på hele kjedens sortiment har avdelingen til enhver tid mange enheter å tilby om man er ute etter ny bobil eller campingvogn.

Ferda har de siste årene åpnet tilsvarende moderne anlegg i Nordkjosbotn og i Mo i Rana.

Olsen ønsker både nye og gamle kunder velkommen til offisiell åpningsfest 29. mai, hvor det feires med gode tilbud, servering av kake og kaffe til alle våre gjester! Feiringen fortsetter tom søn 2.juni med tilbud, langåpent og gratis servering og vi håper så mange som mulig vil ta turen innom oss, avslutter Aleksander Olsen.


Aleksander Olsen, daglig leder i Ferda Evenes, er glad for endelig å ha flyttet inn i nytt flott lokale i Normann Skoglunds vei 4 i Evenes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden