Ferda: Ferda Bjerkvik flytter | Din Fritid
Aleksander og Preben fra Ferda Norge AS avd Evenes. Foto: Ferda Norge AS avd Evenes
Ferda

Ferda Bjerkvik flytter

Bobil- og campingvognforhandleren Ferda har i løpet av det siste året åpnet nybygg både i Nordkjosbotn og i Mo i Rana. Nå etablerer Ferda seg på Evenes, og avdelingen i Bjerkvik etablerer seg i midlertidige lokaler på tomta der det nye bygget skal reises.

For å få fulgt opp alle kundene på en god måte er det nødvendig å flytte ut av dagens lokaler i Bjerkvik til midlertidige lokaler på Evenes. Ferdas etablering på Evenes markerer samtidig den første etableringen på området til Evenes Tomteselskap. 

Ronald Walquist i tomteselskapet kan fortelle at Ferda er den første i rekken som etablerer seg på området, og han ser frem til flere etableringer i tiden som kommer. 

Vokst ut av dagens lokaler 

– Etter flere år med vekst er dagens lokaler i Bjerkvik rett og slett blitt for små, og ikke lengre i henhold til de behovene vi har sier salgssjef Aleksander Olsen. Vi selger nå over 100 bobiler og vogner i året, og det ser ikke ut til stoppe opp, forteller han.  

Servicemarkedsleder Preben Jensen forteller at de i tillegg hvert år oppgraderer stadig flere bobiler og campingvogner med attraktivt ekstrautstyr.  

– Med den store kundegruppen vi etter hvert har opparbeidet oss gleder vi oss til å kunne tilby skikkelige verkstedfasiliteter forteller Jensen. 

1300 kvm med god service 

Det nye anlegget skal bestå av en flott utstillingshall for bobiler og campingvogner med en velutstyrt butikk hvor du finner det man trenger til ferien i bobil, i båt, eller på hytta. For å kunne hjelpe våre kunder og bobilturister på veien nordover og sørover består også anlegget av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter for kunder utenfor, kan Olsen fortelle. 

– I god tid før neste sesong skal vi invitere til åpningsfest på Evenes, da står et nytt og moderne anlegg klart i Normann Skoglunds vei på Evenes forteller salgssjefen. 

Stor satsing på bobilutleie 

Som en følge av økende interesse for bobiler og campingvogner, er det også stor etterspørsel etter utleie. Ferda tilbyr utleie av bobiler og Evenes er en utleiedestinasjon.  

– Frem til vi flytter inn i de nye lokalene har vi 15 bobiler for utleie, dette antallet vil dobles til neste sesong forteller Olsen. Bobilene som leies ut gjennom Ferda kan kjøres på ordinært førerkort kl. B, og bilene er godt utstyr med det man trenger for å nyte ferien på hjul. 

Det er mange måter å leie på og Ferdas spennende søsterselskap Campr har en klar ambisjon å være den beste delingsplattformen for privat utleie av både campingvogner og bobiler. Daglig leder i Campr, Kåre Johan Røinås, forklarer:  

– Campr er en løsning legger til rette for trygge leieforhold mellom private, det kan nesten sammenlignes med AirBnB, bare for bobiler og campingvogner. Vi vet at mange bobiler og campingvogner står mye i ro, og kan være en ekstra inntektskilde som kan komme godt med nå som både rentene og prisene eller stiger.  

Kort om Ferda 

Ferda Evenes er en av 13 Ferda-avdelinger fordelt over hele landet. Med tilgang på hele kjedens sortiment har avdelingen til enhver tid mange enheter å tilby om man er ute etter ny bobil eller vogn. 

Ferda er en norsk forhandlerkjede som siden 1969 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle. Ferda har i dag 13 avdelinger spredt utover hele landet, i tillegg samarbeider de tett med McRent som er Europas største selskap for utleie av bobiler. Adolfsen Gruppen, med brødrene Kristian Adolfsen og Roger Adolfsen er hovedaksjonærer i Ferda. Ferda har 13% av det totale bobilmarkedet i Norge og 20% på campingvognmarkedet. I Nord-Norge har Ferda 16% markedsandel på bobil, og 19% markedsandel på campingvogn.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden