Ferda-kjeden åpner nybygg i Nordkjosbotn:: Inviterer til åpningsfest | Din Fritid
Daglig leder i Ferda Nordkjosbotn, Trond Skøld, inviterer til åpningsfest den 5. oktober i Sentrumsveien 13. 
Ferda-kjeden åpner nybygg i Nordkjosbotn:

Inviterer til åpningsfest

Bobil- og campingvognforhandleren Ferda planlegger for vekst i Nord-Norge, og den 5.oktober står det andre av totalt tre nye bygg i den nordlige landsdelen klart til åpningsfest. Et nytt og moderne anlegg er bygget i Sentrumsveien 13 i Nordkjosbotn, sju mil sør for Tromsø. Daglig leder Trond Skøld er glad for endelig å være i hus i nye lokaler sammen med sine ansatte. 

Etter å ha tilbragt et drøyt år i midlertidige brakker og telt, er de ansatte godt fornøyde med omsider å være på plass i moderne og praktiske lokaler. Det nye anlegget består av en flott utstillingshall for bobiler og campingvogner og en velutstyrt butikk hvor du finner alt man trenger til ferien i bobil, i båt, eller på hytta. 

– For å kunne hjelpe våre kunder og bobilturister på veien nordover og sørover består også anlegget av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter for kunder utenfor, kan Trond Skøld fortelle. 

Ferda Nordkjosbotn er en av 13 Ferda-avdelinger fordelt over hele landet. Med tilgang på hele kjedens sortiment har avdelingen til enhver tid mange enheter å tilby om man er ute etter ny bobil eller vogn. Ferda bygger også et tilsvarende moderne anlegg på Evenes som planlegges ferdig forsommeren 2023. 

Åpningsfest

Skøld ønsker både nye og gamle kunder velkommen til åpningsfest 5.-8 oktober.  

– Åpningen feires med gode tilbud, servering av kake og kaffe til alle våre gjester, og vi ønsker alle hjertelig velkommen, sier Skøld. Onsdag 5.oktober får vi dessuten besøk av Nortrip som vil presentere det unike bobilkonseptet sitt med tilgang på gratis overnattingsplasser, og spennede opplevelser i nærområdene. Sammen med Nortrip kommer Aurora Spirit Distillery og Livland gård som vil by på foredrag, smaksprøver og mulighet til å kjøpe produkter, avslutter Trond Skøld. 


Dagfinn Langbakk (fra venstre), Dan Kenneth Fagerhaug, Trond Skøld, Hege Renate Fagerhaug og Glenn Ivar Antonsen gleder seg til å ønske nye og gamle Ferdakunder velkommen til nye lokaler i Nordkjosbotn. 

 

Kort om Ferda

Ferda er en norsk forhandlerkjede som siden 1969 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle. Ferda har avdelinger spredt utover hele landet, i tillegg samarbeider de tett med McRent som er Europas største selskap for utleie av bobiler. 

Adolfsen Gruppen, med brødrene Kristian Adolfsen og Roger Adolfsen er hovedaksjonærer i Ferda, i tillegg har Eidissen Consult fra Bodø 20% eierandel i selskapet.

Ferda har 12% av det totale bobilmarkedet i Norge og 20% på campingvognmarkedet. I Troms har Ferda 16% markedsandel på bobil, og 22% markedsandel på campingvogn. Ferda solgte i 2021 1.800 bobiler og campingvogner og omsatte for 1,1 milliard.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden