: Utforsk Australia med bobil | Din Fritid

Utforsk Australia med bobil

Bestill bobilen hjemmefra, så du er sikker på at du får den du vil ha.

Det koster mellom 1.000,- og 2.500,- å leie en bobil fra fem til 55 dager. De fleste utleieselskaper tar i størrelsesordenen 750 kr. ekstra hvis du velger å avlevere bilen et annet sted enn der hvor du starter leiemålet.

Husk visum. Det fås oftest sammen med flybilletten.
Årstid: Sommeren (altså vår vinter) er uhyggelig varm. November (vår) er en fantastisk årstid pga. fargene. Forestill deg dypblå himmel. Grønne busker, jord i gul-røde nyanser og masse av kenguruer. Simpelthen fantastisk.
Tøy: Lange bukser og langermede skjorter i meget lette materialer beskytter deg mot en ekstrem hard sol uten at det er for varmt at ha på.
Husk kamera og massevis av film. Du kan med fordel melde deg i inn i Australia Scandinavian Friendship Society. Les mere på www.myplanet.com.
Her finner du masse informasjon om Australia, og linker til steder som leier ut bobiler: www.sydhav.no.
Informasjon og linker til flere steder som skriver om Australia: www.altomreiser.no.


Ha dette på minnet

I Australia kjører man på venstre side. Det er ikke vanskelig, men start stille og rolig. Det letteste er faktisk hvis man kjører etter en annen bil. Utnytt campinglivet med alle dets fordeler. Åpne alle dine sanser og ta imot et eldorado av opplevelser, som du aldri vil glemme. Henvend deg gjerne til australierne. De er både søte og greie. Husk også at vestaustralia er mindre kjent enn østkysten. Vi tok hele turen rundt og vestkysten står sammen med Ayers Rock som noe helt fantastisk. Uberørt, eksotisk, vilt og vakkert, men stadig med masse opplevelser. F.eks. noen av verdens høyeste trær, gullgraverbyer, outback og uberørte bounty-strender.

Dette er Australia

Antall øyer: 1 kontinent, mange små.
Landareal: 7,686,850 km2
Hovedstad: Canberra
Folketall: 19,5 millioner
Folkegrupper: Europeisk, asiatisk, aboriginal.
Språk: Engelsk, aboriginal (pluss en rekke andre).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden