: L´Amfora - deilig campingplass på Costa Brava kysten | Din Fritid

L´Amfora - deilig campingplass på Costa Brava kysten

En av Spanias mange deilige områder er Costa Brava kysten. CampingNorge.no har funnet denne deilige plassen helt ned til Middelhavet.

Mellom den fransk/spanske grensen og Barcelona (150 km) ligger denne fantastiske campingplassen med et hav av muligheter. Alene for badeglade barn og voksne er det 4 forskjellige svømmebasseng å velge mellom samtidig med at plassen ligger helt ned til Middelhavet og har egen hvit sandstrand. Klimaet er veldig behagelig og man er nesten 100 % sikker på sol og sommer fra mai til september.

Men ferien på L´Amfora byr også på mange kulturelle opplevelser. Nærheten til Pyreneene og Andorra legger opp til en tur i fjellene. Og de omkringliggende byene Sant Pere Pescador, Cadaqués og Perelada m.fl. har alle kultur og historie å by på samt imponerende borger og slott.

Man spiser godt på selve campingplassen, som både har kafe og restaurant, men byene omkring har også mange gode spisesteder til fornuftige priser. Mange av bygningene på campingplassen er gresk inspirert, så man er ihvertfall ikke i tvil om, at man befinner seg i syden.

Plassens fire stjerner vitner om, at det er fasiliteter av alle slag. Den kresne camper kommer ikke til å mangle noe og standarden er høy. Selv om det er mange mennesker i høysesongen har plassen plass til det.

Faktaboks

Aktiviteter og vannsport på stranden. Fiske og seiling
To hovedbygninger med sanitære forhold – også til funksjonshemmede
Vaskerum
Supermarked
Utleie av sykler
Underholdning med shows og annet for barn
Lege er på plassen hver dag
Internett
Bilvask
Bobil-service
Og mye mer…

Adresse

L´Amfora
Av. Josep Tarradellas 2
E-17470 Sant Pere Pescador (Girona)
Tel: 0034 972520540
Fax: 0034 972520540
Mail: info@campingamfora.com
Web: www.campingamfora.com (her finnes også kjøreanvisning fra A7)

www.campingcheque.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden