: Kabe 2005: Vår beste årgang av campingvogner | Din Fritid

Kabe 2005: Vår beste årgang av campingvogner

Enda mer elegant, enda tryggere, flere modeller og enda flere finesser – det er Kabes caravannyheter foran det nye modellåret.


Modellprogrammet er utvidet

Det nye sideskjørtet og de nye hjulhusbredderne er vel det man først legger merke til når man ser Kabes siste caravan-generasjon. Men også det klassiske røde feltet er blitt endret, i likhet med den øvrige utvendige dekoren.

Innvendig blir man møtt av en rekke forandringer, ikke minst i hygieneavdelingen der mange plastdetaljer er erstattet med tre for å gi et varmere og mer forseggjort inntrykk. Også kjøkkenbenken har fått ny design, og skap og skuffer har fått enda sikrere låsanordninger. Det velprøvde chassiset (markedets mest stabile?) er forfinet ytterligere på en rekke punkter, og en økning av sporvidden med hele 12 centimeter skal gi enda sikrere kjøring. Og for ytterligere å forbedre kjøreegenskapene er samtlige modeller nå standardutstyrt med den effektive sikkerhets- og stabilisatorkoblingen WS 3000 fra Winterhoff.

Modellprogrammet er utøket med Royal 640 GLE, med to rundsittegrupper. Royal 720 TDL (den første Kabe-modellen med hygieneavdelingen på tvers) gjør comeback i to ulike varianter – med enkle senger og med dobbeltseng. B9-planløsningen kan nå også leveres med tre-etasjesseng. På gang er også en 9,4 meter lang vogn som går under arbeidsnavnet ”Hacienda”.
– Den blir nærmest en mellomting mellom en villavogn og en normal caravan, forklarer Kabes direktør Alf Ekström.

Blant de nya finessene merker man seg en forbedret dørlås og ny gasskasselås samt ennøkkelsystem, ny inngangsgarderobe, separat manøvrering av gulvvarmen med magnetventiler (ekstra), utvendig gassuttak og et nytt og enda større kjøleskap fra Dometic. Fire nye tekstiltrekk og tre ulike skinntrekk finnes det også å velge blant.

Les mer her

www.kabe.se

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden