: MobiSat: Parabolanlegg for bobil og caravan | Din Fritid

MobiSat: Parabolanlegg for bobil og caravan

Den tyske telecom-produsenten Kathrein som representeres av TANTEC Norge A.S på Skedsmokorset rett nord for Lillestrøm, lanserer nå en unik parabol-løsning for bobil, caravan og trailere.

Systemet gir tilgang til de kanalene man måtte ønske seg; antall kanaler er kun begrenset av dekningsområde og selvfølgelig fri sikt til satellittene. Kathrein har alltid satset på kvalitetsprodukter, og tilbyr til dette markedet løsninger fra de enkle manuelle antennesystemer til helautomatiske MobiSat CAP 210 /CAP 310.

- Helautomatisk styring og mottaker i en enhet
- Aerodynamisk antenne som tåler høy hastighet
- IR-sensor medfølger for skjult inneanlegg
- 4000 programmplasser og 5 favorittlister
- 2 x Common Interface for f.eks. Canal Digital CAM med flere og utgang for Viasat-dekoder.
- Teletekst dekoder innebygget
- Software oppgradering via satellitt og PC

En liten revolusjon in satellittantenne teknologi.
BAS 60/62 planarantenne er bare 50x50 cm og gir et mottak tilsvarende 60 cm parabolantenne. Frekvensområde 10.70 GHz to 12.75 GHz, og integrert LNB. Motorstyring finner raskt ønsket posisjon.

Med HTV 115 og HTV 117, har Kathrein komplettert caravan produktene fra antennesignal inn og til ypperlig bildekvalitet ut. HTV 115 fremhever seg med å kreve meget liten plass, og kan plasseres enten på et bord eller henges på veggen ved å benytte HTZ 15 veggstativ. Meget lavt strømforbruk med energisparesystem DPMS (Display Power Managment Signalling). Stor seervinkel mulig, sammen med ypperlig bildekvalitet.

Teletekst innebygget. HTV 117 har de samme kvaliteter som HTV 115, men kan by på større skjerm og ikke minst, fotobrikkeleser for fremvisning av de digitale feriebildene direkte på skjerm.

Les mer her

www.tantec.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden