: Combi-Camp 2005: Vekt på sikker ferie | Din Fritid

Combi-Camp 2005: Vekt på sikker ferie

Når familien Norge skal på ferie, er det med det dyrebareste i bagasjen – nemlig hverandre. Dansk produserte Combi-Camp har i flere år gått for å være både stabil og sikker å tilbringe ferien i, men nå forbedres både kjøreegenskaper og dermed sikkerheten i de nye teltvognene.

Foto: Rasmus Schønning

De nye forbedringene

De nye forbedringene er for det første nøye overveid av produsenten bak Combi-Camp, men også utviklet i den retning kundene har ønsket det.
”Vi lytter nøye til kundene og de tilbakemeldingene, som de kommer med. Det er kontakten og dialogen mellom selgerne og kundene i butikken, som er så ytterst viktig. Kundene er jo superbrukere av produktet og får dermed en masse forskjellige erfaringer, som vi selv har vanskelig for å få, selv om vi både tester og bruker produktet”, forteller adm. direktør Niels Olsen, som selv tilbringer ferien med familien i teltvogn.

Foto: Scan-Camp

De nye sikkerhetsmessige forbedringene

De nye sikkerhetsmessige forbedringene består hovedsakelig i det nye triangel draget, som er produsert av tyske Al-Ko, som også leverer drag til ledende campingvognprodusenter i hele Europa. Når draget er utformet som et triangel i stedet for et rett drag, har det primært den fordelen, at det ikke kan skyves inn i bilen ved kollisjon, men man får også mulighet for å montere f.eks. sykkelstativ og annet utstyr på den.

- Vi har fått vite, at EU i løpet av de kommende årene vil forlange, at alle drag er typegodkjente, så derfor har vi alliert oss med Al-Ko. På fabrikken i Odsherred produserer vi på forhånd chassis, men når det dreier seg om draget velger vi Al-Ko, fordi de på forhånd vedlikeholder mange typegodkjenninger og samtidig står for den beste kvalitet på markedet, sier Niels W. Olsen.

Det nye draget er bare en av 2005-nyhetene, som enda et bevis på, at den populære teltvognen er i konstant utvikling. Det kreves i et marked med stor konkurranse og krevende kunder, men folkene bak Scan-Camp melder, at de gjerne tar utfordringen.

Ytterligere informasjon

www.combicamp.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden