: Oppsetting av Magnum | Din Fritid

Oppsetting av Magnum

Her på redaksjonen har vi vært ute og satt opp fortelt. Det medfører at du kan lese deg fram til oppsetting av Magnum forteltet. Trinn for trinn. Nederst på denne siden kan du også klikke deg videre til teltoppsetting av dette teltet som videoklipp. Vi håper at du med disse redskapene samt den informasjon som følger med teltene, kommer enkelt igjennom oppsettingen. Det er alltid vanskeligst første gangen.

Legg gulvteppet til forteltet ditt ut foran campingvognen. Fordel deretter stengene og legg dem der hvor de skal brukes. Se også stangtegningen som følger med teltet ditt.

Pakk ut forteltduken og finn det hjørnet hvor du skal begynne å sette forteltet på campingvognen.

Hvis du synes at teltduken ikke glir lett i teltskinnen kan det anbefales å sprøyte den med Aqua Tex.

Teknikken ved å sette teltet på campingvognen er at nederste hånd skyver teltduken, mens den andre trekker. Når hele teltduken er inne i skinnen, kan den trekkes fram til det sted, der den skal sitte på vognen.

Fix-on beslagene monteres i skinnen øverst helt inne ved campingvognen. De skal sitte der hvor takstengene skal monteres.

De kan lett flyttes og justeres senere i oppstillingen. Stengene settes først i beslaget og deretter sammen med de andre stengene fremst i teltet.

Start alltid med midtstangen og deretter de to sidene.

Gummipakningen skal alltid være innvendig og fylle op mot teltduken for best tetthet.

Disse to klikkprofilene føres på teltdukens bakerste kant. Det bakerste benet spennes fast og settes sammen med skinnen.

Press stangen godt inn mot campingvognen, slik at teltduken slutter tett, når du setter i pluggene

Du gjør det samme i den andre siden.

Start med å plugge helt inne ved campingvognen på begge sider. Det er viktig, at stangen og dermed teltduken står helt inn til vognen. Plugg også fotstroppen, slik at bakbeinet blir stående. Gjør det samme i den andre siden.

Nå kan det settes i plugger hele veien rundt i de mange stroppene, slik at teltet slutter helt tett og står trygt.

Dette understykket gjør at vinden ikke kommer inn i forteltet. Understykket settes fast i skinnen nederst på campingvognen og plugges fast til jorden.

Så er forteltet ditt klart til bruk.
God fornøyelse

Gulvteppet legges pent tilbake slik at man ikke kan se pluggene.

Se video

Klikk her for å gå til videoklippet med oppsetting av Magnum forteltet.
Velg Fortelt i Område og klikk på ”søk”

Les mer her

www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden