: Pluscamp Kristiansand - Hamre Familiecamping | Din Fritid

Pluscamp Kristiansand - Hamre Familiecamping

Hos Kristiansand Camping sover ingen trygt! Som nærmeste camping til Kaptein Sabeltann og røverne i Kardemommeby, kan allting skje.

Pluscamp Kristiansand Hamre Familiecamping kan tilby 25 hytter og 16 campinglugarer/små leiligheter. 31 av disse enhetene har egen dusj og WC, mens samtlige har en liten terasse, kabel-tv, kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplate og oppvaskbenk, det mest nødvendige kjøkkenutstyret, samt dyner og puter uten trekk. Sengetøy kan leies for kr 75,- pr. sett/uke (med forbehold om tilgjengelighet). I tillegg til hyttene har vi ca 200 oppstillingsplasser for campingvogner, telt og bobiler.

Her er det også nok av ting å finne på! Innenfor en radius på ca 200meter finner barna lekeplasser, vannsklie og minigolf. Her er det også restaurant, dagligvarebutikk, bensinstasjon og gatekjøkken/kiosk. Og, som tidligere nevnt, ligger vi rett ved Hamresanden, en 3 km lang fin sandstrand. Her finner du både salt- og ferskvann på samme strand!

Hamre Familiecamping er altså nærmeste camping til den velkjente Dyreparken her i Kristiansand (5 km). I samme område finner du også Sørlandsparken, med sine ca. 235 butikker, Travparken, Sørlandshallen, bilmuseum (Monte Carlo), bowlinghall og treningsstudio. Er du et friluftsmenneske er det heller ikke langt til fine turstier og fiskemuligheter. Bare ca 10 km unna (vestover) har du Kristiansand.

Etter en lang dag i Dyreparken, eller rundt om på de mange severdighetene i området, kan campingplassen tilby overnatting i barnevennlige omgivelser kun 50 meter fra en av Norges flotteste badestrender.

VA 31
4696 KRISTIANSAND S
Telefon: 38 05 87 87
Telefax: 38 05 87 88
E-post: kristiansand@pluscamp.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden