: Nye tider hos danske Combi-Camp | Din Fritid

Nye tider hos danske Combi-Camp

Danskproduserte Combi-Camp, som produseres av Scan Camp ved Nykøbing Sj., har siden august 2005 gjennomgått omfattende omstruktureringer både i produksjonen og medarbeiderstaben.

Combi-Camp har siden august 2005 gjennomgått omfattende omstruktureringer

Innehaver Henrik Rasmussen har overdratt ledelsen til sønnen Christian Rasmussen, som nå er administrerende direktør. Første store utfordring gikk ut på å effektivisere hele produksjonen.
- Man kan saktens oppfatte dette som et generasjonsskifte, og det er klart, at jeg har en masse gode ideer og synspunkter på, hvordan firmaet skal drives. Jeg vet godt at en stor omstrukturering tar tid, men nye tider for Combi-Camp er en realitet, forteller Christian Rasmussen.

Effektiviseringen har bl.a. bestått i å finne nye og mer kvalitetsbevisste leverandører, flere arbeidsstasjoner i produksjonen, der prosessmålinger viser, hvor det er tid å hente og endelig er det innført en ekstra kvalitetskontroll før alle Combi- Camp forlater fabrikken.

En del av omstruktureringen går også ut på å utdelegere arbeidsoppgavene og finne kompetente medarbeidere til de forskjellige arbeidsområder.

- Det ble veldig raskt klart for oss, at firmaet hadde nådd en størrelse, som gjorde at salg- og marketing skulle i en avdeling for seg. Det resulterte i ansettelse av Peter Glumsøe, som begynte den 1. desember 2005 og har en bakgrunn som Cand. Merc, og har tidligere arbeidet for bl.a. ØK, Carlsberg med salg og markedsføring, fortsetter Christian Rasmussen.

Combi-Camps produktnyhetene kommer til 2008 sesongen

- De store produktnyhetene kommer til 2008 sesongen. I stedet har vi brukt mange ressurser på markedsføring, deriblant brosjyrer og deltagelse på årets viktige messer samt Combi-Camps hjemmeside. Det er hele veien igjennom fokusert på livsstil og camping av høy kvalitet, forteller Peter Glumsøe fra Scan Camp.

I Norge og Sverige har Scan Camps importører valgt å satse på deler av deres forretning, noe som gjør, at det er nærliggende også å foreta endringer på dette området.

Mer informasjon

Interesserte forhandlere kan henvende seg til Peter Glumsøe på tlf. +45 36 05 06 eller mail pg@combicamp.com

Læs mere på www.combicamp.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden