: Sveriges første vannpark | Din Fritid

Sveriges første vannpark

Man regner med at parken kommer til å tiltrekke seg rundt 100 000 besøkende pr år, noe som gjør den til en av Värmlands største turistattraksjoner. Bak prosjektet står en del firmaer og personer, bl.a. Bert Karlsson. – Det er rett å satse som man gjør i Sunne. Vann tiltekker seg alle aldre og jeg synes det er morsomt at man har lykkes med å gjennomføre dette prosjektet, sier han.

Sunne Vattenpark er på hele 25.000 kvm og har et drøyt 10-talls vannattraksjoner, en stor barnepool og svømmebassenger for mosjonssvømming. Blant attraksjonene finnes f.eks. Fritt fall, vannrutsjebaner, Elven, Tube Racer, Serpentinen, Boblen og Mammuten. Det kommer også til å finnes restaurant, kiosker og butikk.

– Sunne Vattenpark blir den i særklasse heftigste i Sverige og med en attraksjon, Mammuten, som vi faktiskt er alene om i Europa, sier Fredrik Thorsvret, VD för Sunne Vattenpark. Mammuten er en 170 meter lang kjøreattraksjon for hele familien. Med gummibåtar fosser de besøkende fram i vannmassene – for det meste i stummende mørke.

Innvielsen

Sunne er kjent gjennom Selma Lagerlöfs hjem Mårbacka og byens rike kulturliv samt for Sveriges første og største Spa. Nå har man også Sveriges heftigste eventyrbad utendørs.

Innvielsen av parken skjer 15. juni klokken 11.00.

Les mer her: www.vattenpark.se

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden