: Skara Sommarland: Fornøyelsespark i medvind | Din Fritid

Skara Sommarland: Fornøyelsespark i medvind

Skara Sommarland, som ligger 1,5 time øst for Uddevalla, er en av Sveriges mest besøkte fornøyelsesparker. Bortsett fra svensker, er det flest nordmenn som gjester parken. Årets investering i overkant av 12 mill. kroner i et gigantisk bølgebasseng har innfridd forventningene til gagns.

- Omsetningen har økt 20 prosent fra i fjor.
- Skara Sommarland har aldri hatt så høy omsetning de første seks åpningsukene som i år
- Skara Sommarland og campingplassen vil bli besøkt av 10 prosent flere gjester enn i fjor.

Skara Sommarlands målgruppe er barn mellom fire og 14 år, og gjennomsnittsfamilien bruker to dager på å tråle seg gjennom de 45 attraksjonene. Parken er på størrelse med 60 fotballsbaner, og byr blant annet på berg-og dalbane, motorcross, vannski og Formula Indycart, over 1,2 km rutsjebaner og oppvarmede basseng med til sammen 4 millioner liter vann.

- Med Nordens råeste Vannland og supert sommervær ble publikumsrekorden satt allerede etter få uker, forteller en opplagt parksjef Eric Edblad.

Gratis inngang for alle under én meter

Skara Sommarland venter 350.000 besøkende i år. Det er plass til 3500 overnattingsgjester på campingplassen. Med dagsbillett kan du kjøre attraksjonene så mange ganger du vil, og alle under én meter kommer gratis inn i parken.

- Vi har blant Sveriges laveste priser. Kombinert med spreke attraksjoner garanterer det barnelykke og suksess, avslutter Edblad.

Les mer her: www.sommarland.se

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden