: Utne Camping: Helårsåpen | Din Fritid

Utne Camping: Helårsåpen

Utne Camping ligger i landlige omgivelser sentralt i Østfold, med avkjøring fra E-6 i Sollikrysset, 8 km nord for Sarpsborg, med kort vei til Fredrikstad og Moss.

Campingplassen er åpen hele året og har strøm og TV-plasser til ca. 50 enheter. Plassen kan også tilby overnatting i enkle campinghytter med kokeplater, kjøleskap, TV og varme. For de mer kresne finnes fullt møblerte leiligheter med 1 eller 2 soverom, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og fullt utstyrt kjøkken. Sengetøy kan eventuelt leies i resepsjonen. Både sommer og vinter framstår leie av hytte/leilighet som et godt alternativ til å bo på hotell. Leilighetene egner seg spesielt godt for firmaer som trenger overnatting til ansatte for kortere eller lengre periode.

På området finnes telefon, sanitæranlegg med dusjer og toaletter, her er også vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Plassen har utekjøkken og et fellesrom med mulighet for samling av større grupper med ca 50 sitteplasser, med bål og danseplass. Dette kan også leies til kurs/konferanser da det er fullt utstyrt med bar. grill, TV, video, overhead og filmlerret. Det kan også leies ut til selskaper og sammenkomster.

Fra plassen er det gode bussforbindelser til Sarpsborg og Moss. Kort avstand til ridesenter, golfbaner, bading, turterreng, fiske, friluft og gunstig handel på flere lokale kjøpesentra og Svinesund (Sverige).

Les mer på www.utnecamping.no

Utne Camping
1719 GREÅKER
Telefon: 69 14 71 26

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden