: Isabella 2008: Commodore Royal - fastligger-favorit | Din Fritid

Isabella 2008: Commodore Royal - fastligger-favorit

Commodore Royal fra danske Isabella, er den foretrukne modellen for mange sesongcampere. Det skyldes blant annet den store romsligheten og det ekstrautstyr, som gjør fastliggerlivet mer behagelig.

Det nye Commodore Royal fra Isabella er forberedt for montering av masse spennende ekstrautstyr

Commodore Royal er en gjennomprøvet modell, som siden premieren i 1999 fortsatt bygger på det samme grunnprinsipp, selv om det fortløpende er foretatt moderniseringer. 2008-modellen har fått en facelift med mange nye spennende og praktiske finesser.

Isabella anbefaler at man anskaffer seg ekstra store plugger, og at man monterer flere overliggere og støttestenger. Ikke fordi standardutstyret på disse feltene ikke er bra nok, men fordi et fortelt, som står en hel sesong og utsettes for mange forskjellige værtyper, vil ha en langt bedre holdbarhet, hvis det hele tiden er korrekt oppspent.

Ekstrautstyr

Blant det omfattende ekstrautstyret kan nevnes et frontsolseil, som kan forsynes med gavlsider. Eller kabiner, som kan monteres på forteltets gavler. Det er også mulig å få takrenner, og for øvrig kan Isabellas tre meter Shadow solseil monteres i gavlenes markisestrimmel, slik at man oppnår en overdekket terrasse i forteltets bredde.

2008 nyheder

Blant nyhetene i 2008 er nye klassiske glidelåser i hele lengder uten irriterende samlinger. Det gjør det lettere å ta av front og gavler, hvis man vil gjøre om forteltet til et solseil eller halvt ned, hvis man heller vil ha en veranda.

Med vinduer, som nå går helt opp, har Commodore Royal fått et spennende moderne utseende, som fører tankene over på en utestue.

Les mer her: www.isabella.net

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden