: Caravanmessen 2008: Nest størst i Norge | Din Fritid

Caravanmessen 2008: Nest størst i Norge

Årets caravanmesse ser ut til å vokse enda litt i forhold til i fjor. Utstillerne ønsker stadig mer plass.

Caravanmessen kommer til å bli litt større enn fjorårets messe. Stadig vekk ønsker utstillerne større plass til sine utstillinger. Messen kan skryte av å være Norges nest største, bare slått av ”Sjøen for alle”.

- Messen belegger 28 000 kvadratmeter. Det er mange fotballbaner det, uttaler Konrad Sel fra arrangørselskapet Utstillingsplassen Messer AS. Til tross for mange utstillere skulle Sel veldig gjerne sett at flere norske campingplasser ønsket utstillingsplass på messen.

Konrad Sel spår mange fine nyheter på årets messe.
- Det kommer til å være mange nye vogner med ny og bedre kvalitet og komfort. Men om det kommer noe fryktelig nytt kan jeg ikke røpe enda. Det eneste jeg kan si er at jeg har hørt mange rykter. Men hvis jeg forteller om hva disse ryktene inneholder blir jeg ganske upopulær, ler han.

Hvor mange besøkende håper dere på:
- Vi har vært svært fornøyde de siste årene med 16 000-19 000 besøkende. I år håper vi på minst 17 000-18 000, men jo flere jo bedre. Det viktige for utstillerne er at de besøkende er potensielle kjøpere og at de er interesserte. Mange kommer også for å kjøpe tilleggsutstyr. Det er veldig gode tilbud på messen, sier Sel.
Det Sel imidlertid kan røpe er at messen er i rute, og at alt så langt ser veldig bra ut på arrangementsiden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden