: Caravanmesse 2008: Klart for rekordstor messe | Din Fritid

Caravanmesse 2008: Klart for rekordstor messe

Neste uke åpnes dørene for årets Caravanmesse på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Caravanmesse på Norges Varemesse på Lillestrøm

Caravanmesse på Norges Varemesse

Neste uke åpnes dørene for årets Caravanmesse på Norges Varemesse på Lillestrøm. Et areal tilnærmet lik 32 håndballbaner fylles av det nyeste og hotteste innen campingvogner, bobiler, teltvognen og utstyr.

Caravanmessen 2008 er en rekordstor messe på flere måter. Antall utstillere og størrelsen på messen har aldri før vært større. Den har vokst til å bli en av Norges aller største messer, og bransjen selv har messen som det store utstillingsvinduet hvert år.

- Dette er mer enn vi drømte om da vi startet Norvei Caravan & Fritid i Vikingeskipet på Hamar i 1996. Norges importører og forhandlere av bobiler og campingvogner satser enda kraftigere, og vi kan glede oss til en innholdsrik utstilling, sier messesjef Konrad Sel.

Pressen er velkommen til Norges Varemesse allerede før messen åpner. Fra torsdag morgen er det mulig å ta seg rundt på det 30000 kvadratmeter store utstillingsområdet for å ta en skikkelig titt før publikum slipper til. Er det andre ønsker tar dere kontakt med en av kontaktpersonene under.

Dere finner mye informasjon rundt messen på nettsiden.

Åpningstider

Torsdag 11. september kl. 17 – 21
Fredag 12. september kl. 11 – 19
Lørdag 13. september kl. 10 – 18
Søndag 14. september kl. 11 – 18

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden