: Polar & Solifer 2009: Markedets tøffeste klimatester | Din Fritid

Polar & Solifer 2009: Markedets tøffeste klimatester

Polar og Solifer satser på forbrukertrygghet med markedets tøffeste klimatester. Siden forrige høst testes samtlige vogner i klimakammer der de blant annet utsettes for skikkelig ”uvær” bestående av 36 000 liter vann i timen.

Etterspørselen etter større vogner er stor, spesielt blant langliggerne

– Testene gjør det mulig å oppdage eventuelle feil før vognen kommer ut til forbrukeren. Og før vi valgte vinduer til nye Solifer testet vi vinduer fra tre ulike leverandører. Bare en av dem tilfredsstilte våre krav, forteller Fredric Mattsson, salgssjef for Polar og Solifer i Sverige.

Polar lanserer i år en maxivogn som har en innvendig lengde på 9,50 meter. Vognen inneholder dobbeltseng samt barneavdeling med to senger, men ytterligere seks sengeplasser kan skapes med relativt enkle håndgrep.

Nye romslige Polarvagnen har vel tiltatt kjøleskap med løstagbar fryseboks, mikro samt gasskomfyr med fire plater og ovn

Bättre än hemma

– Etterspørselen etter større vogner er stor, spesielt blant langliggerne. Vi regner med å selge 20-30 slike vogner i år, først og fremst til barnefamilier og vintercampere, sier Fredric Mattsson.

Både Polar og Solifer har ny front med forbedret aerodynamikk samt stor gasskoffert. Begge satser også på ny innvendig design, for eksempel nytt kjøkken med softcloseskuffer. Nye romslige Polarvagnen har vel tiltatt kjøleskap med løstagbar fryseboks, mikro samt gasskomfyr med fire plater og ovn.

– Komforten blir bare bedre og bedre. Vårt tidligere slagord var ”nesten like bra som hjemme”. I dag burde det hete ”bedre enn hjemme”, konstaterer Fredric Mattsson.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden