: Bolon AB – firmapresentasjon | Din Fritid

Bolon AB – firmapresentasjon

Med inspirasjon hentet fra tradisjonelle svenske filleryer grunnla Nils Erik Eklund Bolon AB. Ved starten i 1949 besto råmaterialet av bomull og nylon, derav navnet Bolon, men i dag er alle matter laget av vevet vinyl. Virksomheten ble overtatt av sønnen Lars for deretter å gå videre til den tredje generasjonen, bestående av søstrene Marie og Annica som driver selskapet i dag. I løpet av de nesten 60 årene Bolon har vært i drift, har det vokst fra småskala til markedsledende produksjon.


Behov for et godt campingteppe

Fra begyndelsen blev der produceret tæpper til hjemmet. At fremstillingen af campingtæpper kom i gang er et resultat af familiens campinginteresser og et behov for privat brug. Da Lars og hans hustru Monica i begyndelsen af 1970erne var på ferie med døtrene Marie og Annica manglede de helt enkelt et godt campinggulvtæppe. Da de erfarede, at andre campister også spurgte efter det samme, indså de at der var et behov, som burde dækkes, og dermed blev den første kollektion skabt. Siden dengang er produkterne blevet videreudviklet og udbuddet blevet opdateret mange gange. Forteltproducenten Isabella fik tidligt øjnene op for Bolons kvalitetsprodukter, hvilket resulterede i et nært samarbejde, som stadigvæk eksisterer.

Campingtæpper har mange anvendelsesområder og Bolon kan tilbyde et stort udvalg af produkter, som egner sig til forskellige formål. Tæpperne, som hovedsageligt er udviklede til at passe ind i campingvognens fortelt eller autocamperens markise, har mange anvendelsesområder inden for fritidssektoren. De kan også anvendes på altanen eller terrassen. Tæpperne er ventilerede, enkle at rulle sammen og transportere, lette at rengøre, miljøvenlige, bløde at gå på og meget slidstærke. Desuden ligger de på et højt niveau hvad angår deres moderne look og klassiske design.

Bolon har i mange år været markedsførende inden for tæpper til campingsektoren og ligeledes inden for vævede vinylgulvtæpper til offentlige miljøer. Familiens mange års erfaring har medført stor kunnen og mange trofaste kunder.

- Bolon er det originale produkt. Den kundskab, tradition og erfaring vi kan tilbyde, ved jeg at ingen anden producent kan matche. Vi bruger store ressourcer på kvalitet og teknisk udvikling, ligesom på service og tillgængelighed, siger foretagendets administrerende direktør Annica Eklund.

Campingtæpperne findes i alle velasorterede campingbutikker. Bolon er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001 og ISO 1400, produkterne er UV-beskyttede og opfylder høje krav til brandsikkerhed og skridsikkerhed.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden