: Bolon 2009: Trivelig ferie med riktig matte i forteltet | Din Fritid

Bolon 2009: Trivelig ferie med riktig matte i forteltet

Camperne, som har blitt flere og mer bevisste, spør stadig oftere etter både kvalitet og pen design. Det har den danske forteltsprodusenten Isabella notert seg og har latt svenske Bolon spesialdesigne matter som harmonerer med teltene. De to markedsledende bedriftene presenterer i fellesskap en helt ny serie forteltsmatter som selges eksklusivt av Isabellas forhandlere.


Tæt samarbejde

Gulv- og tæppeproducenten Bolon har i fællesskab med den danske forteltproducent Isabella udviklet en kollektion, som kun tilbydes sammen med de danske kvalitetstelte. Virksomhederne har i mange år haft et tæt samarbejde, som er blevet uddybet yderligere med den nye tæppekollektion. Den specialdesignede Isabella Line passer til forteltene, hvad angår farve, struktur og kvalitet. Lanceringen vil finde sted i 2009, og serien omfatter tre forskellige tæpper i farverne Sund (blå), Strand (beige) og Glitter (grå).

Bevisste campere

Det har igjen blitt trendy å campe, og i tillegg til de erfarne, etablerte camperne, begir stadig flere yngre seg ut med husvogn og bobil. Effekten av dette har vist seg umiddelbart. I tillegg til kvalitet og komfort etterspørres nå design og stil i stadig større grad. Den nye mattekolleksjonen har derfor fått et nøkternt tekstiluttrykk med innslag av kommende sesongs store trend, metallic. Tobias Hendén, Bolons salgssjef for campingsegmentet, forklarer:

– Vi har merket en tydelig endring blant kundene våre. Det er først og fremst segmentet yngre campere som har økt, og de setter også et sterkt preg på hvordan tilbudet ser ut. Camperne har som gruppe blitt mer trendbevisste, men er fortsatt innforstått med at det kreves holdbare og solide produkter. For oss har det vært veldig stimulerende å utvikle en eksklusiv kolleksjon for Isabella, som er en så etablert og velrenommert bedrift innen campingsektoren. Deres målgruppe stemmer overens med vår, fordi de også satser på kvalitet, funksjonalitet og design.

Bekvemt, varmt og tørt

Fortelttæpper skal være slidstærke, funktionelle og give samme komfort og varme som gulvet i campingvognen. De skal ligge godt og være behagelige at gå på og desuden holde snavs og fugt væk. Isabella Line er specialudviklet til at opfylde alle de krav, der stilles til et godt fortelttæppe. Ligesom alle andre Bolon-produkter er den ny kollektion fremstillet med stor miljøbevidsthed.

Fakta

Bredde: 250 cm/300 cm/350 m
Vekt: ca. 500 gr/m²
Flammesikker
Sklisikker
Slitesterk
Krymper ikke
Trekker ikke til seg fuktighet
Miljøvennlig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden