: Bolon 2009: Hvordan en bestselgende forteltsmatte blir enda bedre | Din Fritid

Bolon 2009: Hvordan en bestselgende forteltsmatte blir enda bedre

Husvogneiere vet at kvaliteten og funksjonen til forteltsmatten er viktige faktorer for et hyggelig og funksjonelt miljø i teltet. Svenskenes økte interesse for campinglivet har gitt den populære campingmatten Bohuslän større utbredelse. Den nye serien har fått beholde forgjengerens verdsatte kvaliteter, men er utstyrt med ekstra stil og teknisk innovasjon. Bohuslän Plus har fått forsterkede innslagstråder og en helt ny ”look”.

En campingmatte som skal brettes, pakkes, fungere som underlag for campingmøbler og som man går på gang på gang, må være lett og slitesterk. Med en ny veveteknikk har denne nyheten, som lanseres i 2009, fått tettere vevde innslagstråder. At den er hardere vevd hver tiende centimeter, gjør den mer holdbar og stabil. Det samme gjelder rendene i strukturen, som er det eneste mønsteret i mattene. De er ellers melerte og ensfargede med en ny stilren og enkel design. Bohuslän Plus er først og fremst beregnet for campere som reiser mye rundt, og derfor trenger en lett og praktisk matte.

- Bohuslän er vår bestselger, og det var derfor naturlig for oss å videreutvikle denne kolleksjonen. Den nye Plus-serien er tettere og mer stabil. Stabiliteten gjør at matten ligger bedre på plass. Tettheten gjør den mer motstandsdyktig og slitesterk. Dette er et godt valg for den prisbevisste kunden som ikke gir avkall på kvaliteten, sier Tobias Hendén, Bolons salgssjef for campingsegmentet.

Klassiker i ny utgave

Med Bohuslän Plus utvider Bolon basissortimentet. Den enkle designen og de nøytrale fargene Dis (lysegrå), Trut (mørkegrå) og Mussla (blå) gjør at mattene passer inn i de fleste miljøer. Sjefsdesigner Marie Eklund mener at de oppleves både som moderne og klassiske på samme tid. Hun forklarer:

- Med nytenkende design er kolleksjonen utviklet i tråd med trendene, men har likevel et klassisk uttrykk som holder lenge. Den er ganske enkelt litt mer designet og mye penere. Moderne utseende, bra struktur og enkle standardfarger gjør at den smelter inn og harmonerer med teltets øvrige miljø.

Fakta

Bredde: 250 cm/300 cm
Vekt: ca 400 gr/m²
Flammesikker
Sklisikker
Miljøvennlig
Krymper ikke
Lett å brette og frakte
Kan klippes i alle retninger uten å frynse seg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden