: Barnas Turistpris 2009 | Din Fritid

Barnas Turistpris 2009

Prisutdeling av diplom gjøres tradisjonelt på Sveriges største turist- og reisemesse, TUR2009 i Gøteborg.

Vinnere Barnas Turistpris 2009

For fjerde året på rad har de besøkende på Barnas Turistguide stemt fram vinnerne av Barnas Turistpris.

Konkurransen der Sveriges barnefamilier utser de besta familiearrangørene innen turisme- og reisebransjen.


Beste Turistbyrå: Stockholm Visitors Board

Noen av lesernes begrunnelser: har alltid kundens beste i fokus, bra service og kunskapsrik personale, er veldig bevisst på å hjelpe, man får raskt svar og blir alltid hyggelig mottatt, de kan og kjenner sin by, bra organisert, mye tilgjengelig skriftlig informasjon, rask service både når køen er lang og når man ringer.

Beste region/land: Bohuslän

Noen av lesernes begrunnelser: Det finnes mye som er vakkert og flott, men ikke noe som Bohusläns hav, svaberg, bad og båtliv, hyggelige mennesker og trivelig dialekt, her finnes det man behøver, bad, museer, eventyr, vann og kort vei til alt.

Beste turistanlegg: Astrid Lindgrens Verden

Noen av lesernes begrunnelser: Astrid Lindgrens verden har alt for en barnefamilie, arven Astrid har etterlatt seg er noe alle svensker er veldig, veldig stolte av, hvem kan motstå Astrids vidunderlige figurer som vises fram på en herlig og kanonbra måte, barn og voksne har en perfekt ferie her, å leke og spise Pippis pannekaker, har man en gang vært her sammenligner man alt med dette. Miljø, renslighet, lettilgjengelighet, standard, personale og ikke å forglemme, den flotte campingen som er så velorganisert, det finnes noe for alle, et kjempested som gjør at man blir barn igjen.

Beste reisearrangør: Fritidsresor

Noen av lesernes begrunnelser: Stort utvalg, hyggelig personale på alle nivåer fra reisebyrå og kabinpersonale til guider og Bamseklubben, en trygg og kunskapsrik reisearrangør man kan stole på med reiser i alle prisklasser, noe for hele familien, spesielt barna, Bamse, Fritidsresor er en reisearrangør av klasse for folket, prisgunstig, bra kvalitet, arbeider mye med kundetilfredshet, i tillegg bra personale i alle delmomenter av charterturen, bra og billige reiser, spesielt bra på ”hoppe-på”-reiser, elsker alt med Fritidsresor, veldig bra fokus på familier med både Blue Star og Blue Village som alternativ. Et innovativt selskap med juicebar og sjokoladefontene til barna.

Beste boform: Bo på bondegård

Noen av lesernes begrunnelser: Bo på bondegård er så mye mer enn bare å bo; lokal guide, lokal mat, opplevelser eller ro, en bra boform uansett hvor du kommer, en mulighet til å oppleve en annen del av Sverige, Bo på bondegård er for meg: fredfullt, hjemmekoselig og en opplevelse i seg selv, bra service for barnefamilier, at innkvarteringen er tett på naturen og ulike typer av mennesker gjør det hele magisk, gleden ved å se gårdsidyllen i barnas glinsende øyne, alt man behøver, morsomt for barna, så rolig der og helt enkelt toppen for familier.

Beste webreiseportal: Reseguiden.se

Noen av lesernes begrunnelser: Lett å finne fram på reseguiden.se, stort utvalg av reiser, hotell og annet, billige reiser, tilbud og dessuten tips fra andre reisende, har alt - helt enkelt heldekkende, alt man behøver til reisen samlet på et sted og presentert på en inspirerende og lettilgjengelig måte, en veldig bra måte også å kunne involvere barna i ferien, lettlest webbportal med flott og gjennomtenkt design og man finner dessuten alltid noe interessant her.

Tidligere vinnere

2008
Beste Turistbyrå: Gøteborgs Turistbyrå
Beste region/land: Øland
Beste turistanlegg: Legoland i Danmark
Beste reisearrangør: Sembo
Beste innkvartering: Blue Village (Fritidsresor)
Beste webreiseportal: Aftonbladet

2007
Beste turistbyrå: Siljan Turism
Beste region/land: Gotland
Beste Turistanlegg: Astrid Lindgrens Verden
Beste reisearrangør: Fritidsresor
Beste innkvartering: Svenska Turistföreningen

2006
Beste Turistbyrå: Siljan Turism
Beste region/land: Gotland
Beste turistanlegg: Jamtli, Jämtlands läns museum
Beste reisearrangør: Fritidsresor
Beste innkvartering: Bo på bondegård

Fakta om Barnas Turistguide

Barnas Turistguide ble etablert 2004 av familien Åberg som driver siden ideellt for å ta vare på alle landets reiseglade barnefamilier. Noe som gjøres gjennom blant annet artikler og ved å spre informasjon om bra reisemål for familier. På siden finnes over 200 artikler, 2000 linker og nyhetsbrev. Under sommersesongen har Barnas Turistguide over 100 000 besøkende.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden