: Lesertips: Aldersinndelt campingplass - Camping Birkelt i Luxemburg | Din Fritid

Lesertips: Aldersinndelt campingplass - Camping Birkelt i Luxemburg

Jan Sørensen fra Odense har sent CampingNorge.no et godt lesertips. Det er første gang redaksjonen har hørt om en aldersinndelt campingplass, har du hørt om lignende plasser eller har du også et godt tips du vil dele med våre mange lesere. Så send det til info@CampingNorge.no. Alt, som bringes på portalen, belønnes med en signert DVD i serien ”Anne-Vibeke Rejser”.


Plass i Luxemburg med aldersinndelte enheter.

På campingplassen Birkelt i Luxemburg er enhetene aldersinndelt, det vil si at gjestene er gruppert, så har man med små barn eller tenåringer, så bor man alltid i nærheten av noen som har barn i samme alder. Det samme gjør seg gjeldende, hvis man bare er to voksne som reiser sammen.

Camping Birkelt har dessuten alt som det er behov for, så vår leser forteller, at det ikke er siste gang de har vært på Camping Birkelt og neste gang vil de nok bruke litt mer tid på plassen.

Camping Birkelt ligger litt høyt i forhold til byen og dermed oppnås en flott utsikt både mot byen og en veldig interessant slottsruin, begge deler ligger i gåavstand fra campingplassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden