: Saltbæk Camping Kalundborg er klar for sommeren | Din Fritid

Saltbæk Camping Kalundborg er klar for sommeren

Costa Kalundborg er bedre enn Spania dersom du spør camperne på Saltbæk Camping Kalundborg.

Lyseblå himmel, Campingvogner, en hyggelig atmosfære bølger gjennom vårluften når camperne er i ferd med å gjøre klart til en ny sommer på Saltbæk Camping.

- En TV-kanne blir satt på det hvite plastbordet og vi er iferd med å bli klar etter morgenkaffen som de sier på campingplassen, klage kan man vel ikke når været er bra, og camping er blitt IN, det er jo fint at vi aldri har vært så fullbestilt så tidlig på sesongen, uttaler plassjefen.


Mange nye kunder

Johnny Søderberg er en glad plassjef, sammen med sin kone Heidi har de i 12 år eid Saltbæk Camping ved Kalundborg.

- Vi ser mange nye kunder fra Jylland, Fyn, Nordsjelland og de har alle sammen funnet ut at man uten problemer kan ha en kvalitetsferie på en campingplass sier plassjefen. Tidligere kom gjestene nesten utelukkende fra Vestsjelland.

Trådløst Internett

De nye kundene har blant annet medført, at det ut over fuglekvitter, flaggstang og gammeldags is nå også er kommet trådløst internett på hele campingplassen. De mange barnefamiliene har bruk for å komme ut i cyberspace fra campingvognen, og så kan man jo selv se alle de mange mulighetene som Kalundborg og omegn har å by på, værvarsel, nyheter, og så er det jo alle vennene på Facebook, som skal holdes oppdatert, så det er nok å bruke nettet til, derfor har Saltbæk Camping også måtte legge opp til en 10 Mbit linje, slik at alle kan være tilkoblet samtidig.


Slipp den stressende hverdagen

Minna, som sammen med mannen Henry har vært helårscampere i 10 år forstår godt at camping er blitt en populær ferieform:

- Det er et spesielt godt samhold her på plassen, som folk med en stresset hverdag vet å sette pris på, når vognen er på plass og ungene har funnet lekeplassen, så slapper man virkelig av.

De siste årene er det kommet flere barnefamilier på Saltbæk Camping, som blant annet har laget en kjempemessig lekeplass med klatrevegg, Kalundborgs største sandkasse, ny overbygd terrasse med bordtennis og dart, 2 hoppeputer, og mye mer til barna, Saltbæk Camping er ganske enkelt et deilig sted å være…

Man kan nesten få alt på Saltbæk Camping

Området har adskillig fler solskinnstimer enn resten av landet, man kan gå turer i skogen eller bade ved stranden, spille bowling eller gå i svømmehallen i Kalundborg, her er restauranter, kafeer, gode handlemuligheter, en trivelig gågate med masser av butikker, hva mer kan man ønske seg?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden