: Optimisme preget Elmia Husvagn Husbil 2009 | Din Fritid

Optimisme preget Elmia Husvagn Husbil 2009

Når dørene ble stengt etter Elmia Husvagn Husbil 2009, hadde messen nok en gang befestet sin stilling som den ledende i Norden.

Jörgen Nyström, prosjektleder for Elmia Husvagn Husbil

Det viste ikke minst stemningen på messegulvet og de utstillerne som satte kursen hjemover med nye bestillinger. Det har hersket en positiv ånd i messehallene fra begynnelse til slutt sier Jørgen Nystrøm, prosjektleder for Elmia Husvagn Husbil.

Den rundspørringen som ble gjennomført blant forhandlerne i forkant av Elmia Husvagn Husbil, tydet på en oppgang i salget av så vel bobiler som campingvogner i 2010. Disse prognosene er blitt ytterligere forsterket i løpet av de fire dagene messen varte og det er tydelig at hjulene igjen har begynt å snurre skikkelig igjen, etter en noe treg start på året.

- Allerede fra dag 1 fikk utstillerne tydelige signaler på at trenden har snudd og at den i tillegg kommer til å fortsette i riktig retning. Vi har også observert ute i messehallene at interessen for mobil fritid sprer seg til stadig flere grupper og alderskikt, sier Jørgen Nystrøm.

Totalt ble Elmia Husvagn Husbil besøkt av 37.493 personer. Det brede utvalget fra stort til smått har vært et vellykket konsept. I pakt med tradisjonene har det også vært fullbelagt og god atmosfære på messecampingen.

- Campingen symboliserer at messen er en viktig møteplass der alle kan utveksle erfaringer uansett hva slags type mobilt bosted du benytter, sier Jørgen Nystrøm, som nå ser fram mot Elmia Husvagn Husbil 2010.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden