: Bürstner 2010: Solano bobil | Din Fritid

Bürstner 2010: Solano bobil

Solano er en av Bürstners mest solgte serier de siste årene, som nå har fått helt ny design. Tilbake er det velansette lavbygde AL-KO-chassiset som kombinert med Fiats motor og drivlinje gir en halvintegrert bobil i den absolutte toppklassen.

Bürstner Solano T 615

Solano er helt nykonstruert både inn- som utvendig og har fått en veldig tiltalende design (kan fås i tre ulike lakkeringer, silver og champagne som tilvalg).

Det nye takvinduet (Skyroof) gir både lys og mulighet til en god luftsirkulasjon selv på de varmeste dagene. Utviklingsavdelingen har lagt stor vekt på å redusere bilenes tjenestevekt, noe som har foranlediget at flere modeller har fått 2 000 kg i tilhengervekt.

Snekkerier i valnøtt og bordplatenes kanter i massivt tre gir bilen et robust og luksuriøst utseende. To av modellene kan fås med Alde sentralvarme (T 615 og T 728 G). Her finner man 160 liters kjøleskap, Air-plus-systemet, ABS, ASR, pilotstoler, Skyroof, takrails, elektrisk trapp, TV-antenne, cd-radio, gulvvarme, oppvarmet spilltank + rør samt elkassett, alt dette som standard. Også fører- og passasjerairbag, elektriske speil, Air Condition i bildelen samt fartsholder er standard i nye, veldig velutstyrte Solano 2010.

Motoralternativene er 2,3 liter 130 hk opp til 3,0 liter og 157 hk. Totalvekter på 3 500, 3 700 eller 4 000 kg avhengig av chassisvalg.

Fire helt nye planløsninger med utvendige mål fra 692 cm opp til 744 cm og det lekre designet bør gjøre nye Solano til et skikkelig ”blikkfang” både på veien og på campingplassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden