: Hymer Feeling 390: God plass til to (2010-modell) | Din Fritid

Hymer Feeling 390: God plass til to (2010-modell)

Hymer er en av de helt store aktørene i bransjen, og Hymer Feeling 390 er en av firmaets minste vogner, uten å virke trang innendørs.

Hymer Feeling 390 (2010-modell)

Vognen har kjøkken med to gassbluss og vask, samt et toalett bakerst i vognen. Der er et 80 liters kjøleskap og et klesskap plassert overfor hverandre umiddelbart foran døren. Forrest er det to lange sofaer som kan brukes som to soveplasser, med sengemål på hele 198x65 cm og det er en sofa på tvers bakerst, slik at det er snakk om en rundsittegruppe rundt et bord, noe som er unikt, vognens størrelse tatt i betraktning.

Hymer Feeling er en sommervogn, som imidlertid godt kan brukes i yttersesongene. Den er utstyrt med heve/senketak, som gir et utmerket klima på sydlige breddegrader.

Et både kjent og anerkjent konsept hos Hymer. Denne konstruksjonen gir en forbedret drivstofføkonomi.

Hymer Felling med heve/senketak

Isoleringen er Hymers anerkjente PUAL type, tilstrekkelig til at man kan holde en behagelig innendørs temperatur i for- og ettersesong, med senket tak og med hjelp av Truma ovnen.

Vognen kan anbefales til et reisende par, med et lite bagasjebehov, hvis den skal brukes med en totalvekt på 1000 kg. Den kan imidlertid også registreres med en totalvekt på opp til 1200 kg.
Innvendig lengde: 390 cm
Innvendig bredde: 202 cm
Totalvekt: opp til 1200 kg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden