: To nye importører/forhandlere av Laika | Din Fritid

To nye importører/forhandlere av Laika

Bobilsenteret Namsos AS og Bobilhansen AS er de to nyeste medlemmene i Laika-familien i Norge. Disse to nye forhandlerne har opparbeidet seg lang erfaring med bobiler og ser fram til å tilby kundene Laika sine modeller.

Laika er en Italiensk produsent som har over 40 års erfaring. Laika er en del av Hymer-Gruppen, en av de
største grupperingene i Europa innen bobil produksjon. Laika har pr dato 5 produksjonsanlegg og har kapasitet til å produsere 2.200 enheter. Dette har vist seg å være for lite og det settes opp ett nytt, svært stort produksjonsanlegg som gir Laika produksjonskapasitet på hele 6.000 bobiler!

Laika produserer bobiler i alle varianter, alkover, del-integrerte og hel-integrerte bobiler. Flere varianter er tilgjengelig med Alde-varme for de som foretrekker dette. For øvrig brukes utelukkende de beste solasjonsmaterialer med stor isoleringseffekt. Det samme gjelder gassvarmerne – også her brukes de største varmerne som standard på alle modeller. Vannrørsystemet til Laika er særdeles kraftig dimensjonert og kan best sammenlignes med rørsystem i moderne hus – dimensjonert opp til hele 40mm.
Spesielt for denne produsenten er også at selv de hel-integrerte bobilene har tilført varme opp i senkesengen, samt at alle modellene har 2 dører foran som standard.

Laika har vært tilgjengelig i Norge siden 2004. Abobil.no overtok agenturet i 2008 og nå utvides altså forhandlerkapasiteten med Bobilsenteret Namsos AS og Bobilhansen AS.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden