: Dometic 2010: Iskald kulde eller behagelig og økonomisk varme | Din Fritid

Dometic 2010: Iskald kulde eller behagelig og økonomisk varme

Kama Fritid har lansert et nytt luftkondisjoneringsanlegg fra Dometic. Ideen bak det nye produktet er nesten like enkel som genial, og i likhet med modellen HB 2500 for montering under benken tilbyr Dometic B 2600 også energieffektiv varme gjennom kompressoren.

På våren, høsten og regnfulle sommerdager kan apparatet levere 3300 watt varme. I likhet med alle varmepumper er maksimumseffekten avhengig av utendørstemperaturen og ned mot null grader minsker effekten suksessivt, noe som innebærer at den aldri kan erstatte det konvensjonelle varmesystemet.
Fordelen under ideelle temperaturer, +5 til 15 grader C, innebærer en reell energibesparing med opp til 3 watt varme pr. 1 watt strømforbruk. Det er mulighet for individuell styring av luftretningen da man under kjøring vil ha kaldluften forover, mens man om kvelden vil ha den bakover mot soverommet.

Den firetrinns vifta kan reguleres manuelt eller settes på automatikk, der vifta går på høyeste hastighet til den innstilte innetemperaturen er oppnådd, deretter går den over til lav hastighet.
Det følger med en praktisk fjernkontroll, der man kan styre alle funksjonene.
Alle funksjoner kan reguleres med den medfølgende fjernkontrollen.
Selve anlegget har en dimensjon på 650 x 235 x 980 mm (BxHxD) og krever en takåpning på 400 x 400 mm. Vekten er 40,5 kg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden