Østerrike - opplev en bit av Kitzbühler Alpene
Man rusler over frodige gressletter – og man vil gjerne se så mye som mulig. Derfor er E-bike (el-sykkelen) en god mulighet til å komme rundt på oppmerkede og lett tilgjengelige stier. Man kan leie syklene mange steder i regionen – og det finnes ”servicestasjoner”, der sykkelen kan få byttet batteriene sine. Når man har nådd dagens fjelltopp, så kan man begynne å fundere over, hva kvelden vil bringer av lokale spesialiteter. Kanskje venter det en kulinarisk opplevelse med lokale krydderier, som man selv samme dag har luktet i Kitzbühler Alpene? Man blir sjelden skuffet, for restaurantene som er med i ”Brixentaler KochArt” sammensetter hver dag sine menyer av de beste lokale råvarene. Brixentaler KochArt initiativet består av ti restauratører, som arbeider for å fremme lokale spesialiteter og tradisjonelle retter.
Restauranter og gasthofs i hele Brixental er preget av høy kvalitet - og de lokale spesialitetene som f.eks. alpeost og den berømte snapsen fra Erber Schnapps Destilleriet fås de fleste steder. Som ”Brixentaler KochArt” uttrykker det, så finnes alle de gode råvarene rett utenfor døren og derfor samarbeider de med de lokale bøndene, slik at det hver dag kan settes delikatesser på bordet, som gjestene nyter samtidig som de vet, at de ikke kan fås andre steder.