: Caravelair Venezia 480: Luksus og ekstremt god plass | Din Fritid

Caravelair Venezia 480: Luksus og ekstremt god plass

Franskproduserte Caravelair har i en årrekke spesialisert seg på lette vogner, som prismessig har vært en sterk konkurrent til det store bruktvognmarkedet. Med Venezia serien satser Caravelair på nok en kundegruppe. Her er det nemlig fokus på luksus.

Caravelair Venezia 480 er innredet med stor komfortabel stue med en rundsittegruppe, der det er god plass til alle. Det samme gjelder for kjøkkenet, som har alt det man kjenner fra sitt hjemlige kjøkken. Det er et stort 150 liters kjøleskap med fryser. Soveværelset og badeværelset ligger sammen og her er det også utrolig god plass. Hele denne avdelingen kan stenges av.

- Venezia 480 har en veldig klassisk planløsning, som passer utrolig mange, fordi det er akkurat det man har bruk for uten at campingvognen blir for stor. Det gir frihet til å ta den med over alt uten, at man må kompromisse med innredningen, sier en representant for Caravelair.

Caravelair Venezia fås også i tre andre planløsninger 420, 470 og 492. Forskjellen ligger egentlig bare i, hvilken sengevariant man ønsker. Man kan velge enkle senger, dobbeltseng på tvers eller på langs. I tillegg kan man også velge en modell, der man kan gå hele veien rundt dobbeltsengen.

- Det er viktig at man velger den riktige sengeløsningen, så alle i familien sover godt. Det er alfa og omega for om man er klar for fine ferieopplevelser også dagen etter

Det er luksus å sove godt og at alle funksjoner er på topp. Det er de i Venezia serien. I tillegg kommer et par ekstra goder i form av stort badeværelse med separat dusjkabin, masser av skapplass til oppbevaring, glassfibertak, som kan stå i mot haglbyger og sist men ikke minst et nytt kontrollpanel med den siste teknologien i et flott design. Interiørmessig er designet også helt på topp og man kan velge mellom to forskjellige farger. Utvendig er Venezia elegant med avbalanserte stafferinger og avrundede kanter og håndtak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden