: White Line - Ny konseptvogn fra Cabby | Din Fritid

White Line - Ny konseptvogn fra Cabby

Cabby White Line er campingvognen for den kresne og kravstore, som virkelig ønsker luksus på alle fronter. Inntil videre er Cabby White Line utviklet for å teste helt nye konsepter og sette nye standarder for en campingvogns kvaliteter.

Cabby White Line er nok et eksempel fra den svenske kvalitetsprodusenten på, hvor suverent innredet en campingvogn kan være. Formålet er utelukkende å trekke helt nye kundegrupper til campinglivet.
- Vi vet at det er personer, som overhodet ikke tenker camping. Det kan være båtfolk, som er vant til ekstrem luksus. Når de kommer til det punktet i livet, da de gjerne vil i land, vil de fortsatt gjerne ha overdådig luksus sammen med den friheten som de kjenner fra å seile. Det er den kombinasjonen vi kan tilfredsstille med Cabby White Line, sier en representant for Cabby, Christian Jørgensen.

Det, som kjennetegner Cabby White Line, er også den høye kvaliteten, som ligger i sikkerheten. Sikker ferie er et av Cabbys varemerker og betyr bl.a., at vognene er bygget på et kraftig Al-Ko chassis, utstyrt med ATC og Michelin dekk som standard. Det gjør, at kjøreegenskapene er helt i toppklasse. Cabby White Line er i utgangspunktet en Cabby 650+ FT, som har fast dobbeltseng, badeværelse med separat dusjkabin, velutstyrt kjøkken og stor rundsittegruppe. Designet er topp moderne med hvitt skinntrekk og sorte overflater på bordene.
- Det lyse og minimalistiske skandinaviske designet er nøyaktig lik det vi kjenner fra moderne bolig innredning. Vår filosofi er ganske enkelt, at man ikke skal nøye seg med det nest beste når man er på ferie, avslutter Christian Jørgensen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden