: Cabby Caienna – spekket med luksus | Din Fritid

Cabby Caienna – spekket med luksus

Cabby Caienna er siste skudd på stammen fra den svenske kvalitetsprodusenten. Nettopp som man ikke trodde det var mulig, å gjøre en campingvogn mer luksuriøs, presenterer Cabby Caienna til 2011 sesongen. Denne campingvognen har en nærmest uendelig perlerekke av luksuriøst utstyr.

Cabby Caienna- 2011 modell

Som noe nytt kan Cabby nå tilby separat gulvvarme, slik at man ikke behøver å ha på hele sentralvarmeanlegget, men kan nøye seg med gulvvarmen alene. Det er også mulighet for å velge, hvilken ende av vognens temperaturfølere, foran eller bak, som skal være aktiv. Dette er spesielt en attraktiv funksjon i vår- og høstsesongen, hvor gulvvarmen ofte kan være tilstrekkelig som varmekilde.

- Vi arbeider hele tiden på å forbedre produktet i forhold til de ønsker, som kundene har. Dette systemet er en vesentlig forbedring av varmesystemet og nettopp varme er et fokusområde, fordi størsteparten av våre kunder bruker vognen sin hele året, sier en representant for Cabby konsernet.


Perfekt ramme

Man understreker videre at sikkerhet i utgangspunktet ikke er noe som selger, men det er utrolig viktig, at man vet at campingvognens kjøreegenskaper er helt på topp. Det gjør, at man kan slappe av under ferien.

Cabby Caienna har også Cabby Comfort Concept med alle de interiør bekvemmeligheter, som man kan forvente seg. Det er også anatomiske madrasser og soft close på kjøkkenskuffer og på overskapene i hele vognen. Det er tørkeskap, skiboks og markedets beste isolering, noe som gir perfekt inneklima sommer som vinter.

Med den nye Cabby Caienna skal man ikke tenke på om man mangler noe for det gjør man ikke. Man får en perfekt ramme til alle former for ferie uansett, hvor man kjører og når på året, man gjør det.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden