: Fiamma Caravanstore Zip Light fra Kama Fritid | Din Fritid

Fiamma Caravanstore Zip Light fra Kama Fritid

Caravanstore Zip Light hjelper deg til å fordoble ditt areal uten uhåndterlig og tung pakning!

Det eneste markiseforteltet for campingvogner som ikke opptar plass inni vognen, men bare på utsiden. I etuiet oppbevares markisen, frontstykket, de to sidestykkene og aluminiumstengene.

Ny versjon av Caravanstore ZIP fra Fiamma, nå får også front- og sidestykkene plass i den medfølgende vesken. Det eneste markiseforteltet som ikke opptar plass inni vognen, men bare på utsiden. Raskt og enkelt forvandles markisen til et fortelt som det er mulig å stenge helt og på den måten gir deg et ekstra oppholdsrom. Døren kan plasseres både på høyre og venstre side av frontstykket. Etuiet er bare 23 cm høyt. De to rullgardinene på sidestykkene er utstyrt med myggnett. Som ekstra tilbehør finnes også blå gardiner (Ocean) å kjøpe til vinduet på frontstykket. Sidestykkene festes på campingvognens vegg med hjelp av de elastiske spennbåndene med kroker for enkel montering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden