: Camp-let 2010: Luksusferie for en billig penge | Din Fritid

Camp-let 2010: Luksusferie for en billig penge

Familien Fey fra Danmark droppet i siste øyeblikk sommerferien i telt til fordel for en leid Camp-let. Det skulle vise seg å være en god ide, for få timer etter ankomsten til campingplassen, opplevde Danmark nemlig sommerens verste skybrudd.

Mette Fey John er begge fristilt fra jobbene sine og er således noen av de dansker, som er hardt rammet av flere års nedgangstider. Men en Camp-let reddet sommerferien som ble en superferie for paret, selv om det bare var satt av et begrenset budsjett.

- Jobbsituasjonen er usikker, og det er ikke akkurat massevis av ledige jobber på Sønderjylland. Vi ville på ferie med barna våre, Astrid og Mikkel på 4 og 10 år, og hadde egentlig bestemt oss for å kjøre av gårde med et telt. Men et par dager før vi skulle dra, begynte John så smått å få klaustrofobi ved tanken på å skulle bo i telt, og da var gode råd dyre, forteller Mette Fey.

Det var for sent for å leie hytte bare to dager før høysesongen begynte, men i stedet gikk John på jakt etter en Camp-let, som han kunne leie på kort varsel. Den sto klar i innkjørselen dagen etter, og så suste familien av gårde mot Fyn.

- Da vi kom til Fyn om ettermiddagen og stilte opp vognen, var været fint. Men det varte bare til om kvelden, så kom sommerens verste skybrudd. Da priste jeg meg lykkelig over, at John hadde fått byttet ut teltet med en Camp-let, for jeg kunne levende forestille meg, hvordan allting ville ha sett ut i et telt, når det kommer så mye nedbør på så kort tid, forteller Mette Fey.

- Både vognen og forteltet er større, enn man forestiller seg, og det er god plass til to voksne og to barn. Kjøkkenet er også riktig praktisk, og jeg laget en kveld en hel middag på det, som om jeg var hjemme i mitt eget kjøkken, forteller Mette Fey.

Mette Fey vil ikke utelukke, at hun og John hekter Camp-let’en på kroken igjen og tar ytterligere et par dagers luksusferie for en billig penge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden