: CARAVAN & HOLIDAY MEET –ny messe i Sverige for den mobile livsstilen | Din Fritid

CARAVAN & HOLIDAY MEET –ny messe i Sverige for den mobile livsstilen

Du kan allerede nå huke av i kalenderen for perioden 29. april – 1. mai 2011. Da er det nemlig tid for en ny messe, Caravan & Holiday Meet 2011, som er en spesialutstilling som skal gi et speilbilde av, og tilby alt for framtidens mobile livsstil.

Caravan & Holiday Meet henvender seg til hele familien, og det skal være mulig for besøkeren å oppleve, handle, leie og bestille varer, tjenester og opplevelser i et inspirerende og levende miljø. Her skal det presenteres campingplasser, resorts, reisemål, mat og drikke, griller, campingvogner og bobiler, tidsskrifter, utstyr for jakt og fiske, campingtilbehør osv.

Arrangementet skal gå av stabelen på Svenska Mässan og i Lisebergs fornøyelsespark, der det vil være ulike aktiviteter som konkurranser, avstemninger, grillmesterskap, prøvesmakinger, seminarer der framtiden skal diskuteres, familie-femkamp, danseband og ulike aktiviteter man forbinder med Liseberg.

Det vil bli lagt opp til ulike former for overnatting der man skal kunne bo i egne campingvogner og bobiler.

Messen er et samarbeid mellom Svenska Mässan, Gøteborg & Co, Liseberg, Sveriges Camping & Stugföretagares Riksorganisation og Husvagnsbranchens Riksförbund.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden