: NAF 2010: Campingnytt | Din Fritid

NAF 2010: Campingnytt

Norges Automobil Forbund har i alle år vært en aktiv pådriver om alt som angår camping, og har i mange år også selv stått for drift av campingplasser.

Til årets sesong har man foretatt en grundig renovering av Bogstad Camp og Turistsenter i Oslo, der det er investert betydelige beløp. Man har tatt for seg både oppstillingsplasser, hytter og selvsagt service og sanitæranleggene. I tillegg har man også overtatt den nærliggende Bogstad Kro som har fått en total oppgradering samtidig som den er omdøpt til Markaporten, og forhåpentligvis skal være med på å gi de besøkende et enda triveligere opphold på plassen.

NAF Camp AS har i tillegg også overtatt driften av Rørestrand Camping i Horten, og man vil også her på sikt gjennomføre tiltak som vil være med på å bedre standarden også på denne plassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 

På forsiden