: NAF Fordel Xtra – Betalingskort med drivstoffrabatt | Din Fritid

NAF Fordel Xtra – Betalingskort med drivstoffrabatt

Norges Automobil Forbund har blant mange medlemsfordeler et spesielt kort med betegnelsen Fordel Xtra,som er utviklet i samarbeid med banken DnB NOR. Kortet har innebygd en attraktiv drivstoffrabatt, der du kan få 75 øre pr. liter i rabatt ved en literpris på NOK 11,50.

Av øvrige fordeler som ligger i kortet er gratis reise- og avbestillingsforsikring. Kredittkort som kan benyttes alle steder der det er mulig å betale med MasterCard. Det er ikke noe årsgebyr og gratis SMS-varsling og nettbank. Den rentefrie kreditten er på inntil 45 dager.

Med dette kortet oppnår du 4 % i rabatt på alle bensinstasjoner i Norge, uansett oljeselskap samt i utlandet der de aksepterer Mastercard, under forutsetning at du betaler i kortautomaten på pumpa. Dette innebærer en rabatt på 40 øre pr. liter hvis literprisen er på 10 kroner. Kortet er beregnet på privat forbruk og rabatten gis på et maksimalt drivstoffkjøp på 25.000 kroner pr. kalenderår. Kortet fungerer også som ordinært medlemskort slik at du også oppnår den ordinære medlemsrabatten på 30 øre literen på Statoil, en rabatt som trekkes fra direkte uavhengig av årlig drivstofforbruk. I tillegg gjelder rabatten også på Best-stasjoner, 1-2-3 automatanlegg, men ikke på Statoil Truckstasjoner.

Benytter du Fordel Xtra kortet på pumpene på en Statoil stasjon får du fratrukket 30 øre i ordinær medlemsrabatt fra Statoil i tillegg til 4 % drivstoffrabatt som trekkes fra på regningen som sendes ut fra DnB NOR. Er bensinprisen på 11,50 pr. liter gir det en rabatt på 75 øre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden