: Dometic 2010: Frisk luft med Dometic FreshLight | Din Fritid

Dometic 2010: Frisk luft med Dometic FreshLight

Spesialister fra Dometic og Dometic Seitz har samlet sin ekspertise og innovative evner i utviklingen av et enestående produkt, nemlig et tak-klimaanlegg, som kombinerer aircondition med overlys.

Med Dometic FreshLight behøver campingentusiaster verden over ikke lenger velge mellom kjølig komfort og solens stråler. Dometic FreshLight gir på samme tid optimal aircondition og god plass til overlys. I tillegg kommer en rekke andre detaljer som gjør kombinasjonen av lys og luft behagelig.

Dometic FreshLight er et patentert produkt, som setter den klare utsikt i fokus. Femstjerners komfort på hele fem områder:

1. Dometic FreshLight lar det naturlige dagslyset komme til sin rett i bobilen eller campingvognen.
2. Dometic FreshLight skaper et behagelig inneklima med en kjølekapasitet på 2050 watt.
3. Dometic FreshLigt inneholder en kraftfull 2800 watt varmepumpe, som sikrer optimalt inneklima om våren og høsten.
4. Dometic FreshLight inneholder et aktivt ventilasjonssystem, som fordeler luften i den ønskede retningen.
5. Og sist – men absolutt ikke minst – tilfører Dometic Freshlight et mykt og behagelig stemningslys i nattetimene.

I tillegg inneholder Dometic FreshLight dessuten et vindtilpasningssystem med automatisk viftekontroll. Et system, som kan justeres individuelt, og som er usedvanlig støysvakt. Komforten ombord forsterkes ytterligere med en timer, som kan stilles inn til natten, og lettanvendelige persienner. Livet på farten kan nytes fullt ut – til alle døgnets tider.

Til tross for alle de innvendige high-tech detaljene i Dometic FreshLight, framstår anlegget i et enkelt, flatt aerodynamisk design, som ikke påvirker kjøringen. Anlegget kan installeres på stort sett alle typer kjøretøy med en taktykkelse fra 30 – 70 mm. Dometic FreshLight er konstruert for kjøretøy, som er opp til syv meter lange og som rommer 28 kubikkmeter

Den nye generasjonen av tak-klimaanlegg var primært konstruert til stasjonært bruk med en 230-volt strømforsyning. Dometic FreshLight kan imidlertid også monteres mobilt ved å tilføye et matchende DC-utstyr.

Dometic FreshLights funksjoner lar seg lett justere med fjernkontroll.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden