: Polar 2011: Polar Multi 800 | Din Fritid

Polar 2011: Polar Multi 800

SoliferPolar har bygd en bobil, Polar Multi 800. UmeSläp har utformet hestedelen. Sammen har disse to Nord-Svenske firmaene tatt et stort steg framover.

Bodelen er bygd i henhold til campingvognenes høye bostandard. Det innebærer at den er en året rundt bil. Det doble gulvet med gulvvarme gjør at gulvet alltid er varmt og deilig å gå på. Den vannbaserte varmen er basert på Alde 3010 Compact som fungerer på både strøm og gass. Alkoven er godt isolert og utstyrt med konvektorer for å få en jevn og bra varmekomfort. I bilen finnes også et velutstyrt kjøkken samt toalett. Bodelen har soveplass til 4 personer.

Den ledende produsenten av hestehengere, Umesläp, er ansvarlig for hestedelens utforming og funksjon. Gjennom dette samarbeidet har man kunnet utvikle en unik løsning som så langt ikke har funnets på markedet. Hestedelen har plass til 2 hester samt vel tiltatt oppbevaringsplass for utstyr til både hester og ryttere. Alt er gjennomtenkt til minste detalj, for at hestene skal ha et så bra miljø som mulig under transporten.

Bilen er utstyrt med en ny 12V teknikk, som også benyttes i utrykningskjøretøy, der alle funksjoner styres via et styringspanel. Lamper kan tennes og slukkes samt dimmes fra panelet, men kan også styres separat fra hvert lyspunkt. Via styringspanelet kan man også få informasjon om vannmengder, batteriets ladning samt inne- og ute temperatur. Man styrer også belysningen i hestedelen via denne.

Til panelet er det også koblet forskjellige sikkerhetsfunksjoner som f.eks. gassalarm, alarm om lasterampen bak på bilen er åpen samt mange flere funksjoner. Dette systemet er dessuten lett å bygge videre på dersom kunden ønsker flere funksjoner.

Bilen er utstyrt med kamerasystem.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden