: Al-Ko: Tildelt designprisen "Caravaning design award" | Din Fritid

Al-Ko: Tildelt designprisen "Caravaning design award"

AL-KO Kober har nylig fått to utmerkelser for sitt arbeid innenfor kjøretøyteknikk for bobiler og campingvogner.

Fra venstre: Elmar Schüller, direktør i “Red Dot”, Achim Sach, Markedssjef i Europa AL-KO, Joachim Schäfer, direktør for Düsseldorfmessen, Dr Klaus Wilhelm, sjef for kjøretøyteknikkutvikling hos AL-KO samt Helmut Winkler, direktør for messen “Caravan Salon”

“Mammut”, det nye manøvreringssystemet for campingvogner, ble belønnet med designprisen “Caravaning design award: innovations for new mobility”. Juryen besto av 3 internasjonale designeksperter samt representanter for “Motor Presse Stuttgart” og “DoldeMedien Verlag”, de to største tyske utgiverne av fagblader for campingvogner og bobiler. Man festet seg særskilt ved den kompakte designen og den brukervennlige manøvreringen med joystick.

Den andre prisen ble delt ut av “DCHV”, den tyske bransjeorganisasjonen for bobil og caravanforhandlere. Prisen kalles “LUPO”, noe som står for “Leverandør- og Partnerskaps-Oscar”. AL-KO ble tildelt prisen med motiveringen at man er en pålitelig og innovativ leverandør, ikke minst av sikkerhetshevende produkter så som antisladdsystemet for campingvogner, ATC (AL-KO Trailer Control).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden