: Knaus 2011: Ny look til den nye sesongen | Din Fritid

Knaus 2011: Ny look til den nye sesongen

Knaus har sørget for at hele ”familien” har fått en grundig ansiktsløftning til den nye 2011 sesongen.


Südwind Exclusive

Inspirasjonen til den nye Knaus look’n kommer fra de flotte helintegrerte bobilene fra Knaus, og det er med på å knytte Knaus familien enda tettere sammen. Man har på fabrikken arbeidet mye med en høy gjenkjennelseseffekt, samtidig som det er blitt stilt enda større krav til funksjonalitet og komfort, noe som også skinner igjennom i alle modeller og serier.

Samtidig med at man sier farvel til Azur og Nordic Plus, ønskes det velkommen til den nye Knaus Südwind Exclusive. Bare et enkelt ord skiller det nye medlemmet fra sin populære navnebror, men ser man nøye etter er forskjellen vesentlig større. Med sin innvendige mørke eksklusive framtoning, samt det høye nivået på utstyr og komfort, lever den nye modellen på alle måter opp til sin betegnelse som Exclusive. Den nye Südwind Exclusive vil kunne fås i 10 forskjellige planløsninger.


Knaus Sport

En annen stor nyhet til 2011 sesongen er den helt nye Knaus Sport. Med den nye Knaus looken setter Sport nye standarder for optikken på innstegsmodellene, men også innvendig vil den være totalt oppgradert. Når man går inn i den nye Sport er det første man legger merke til, den store åpne romfølelsen. Et nytt smart tv-skap avløser den gamle romdeleren, noe som får selv de små kompakte modellene til å framstå svært så romslige. Av andre nyheter ved Sport kan nevnes de mobile spotlightene, og LED belysningen i kjøkkenet. Knaus Sport fås i 10 forskjellige planløsninger.

Med de to store nyhetene, Sport og Südwind Exclusive, samt masser av nyheter på utstyr og komfortsiden, står Knaus svært godt rustet til den nye sesongen, og det er bare å komme seg opp av stolen og ut til din lokale Knaus forhandler for å se mer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden