: LMC Scandica 2011-modell | Din Fritid

LMC Scandica 2011-modell

Tyskproduserte LMC lanserer til 2011 sesongen en helt ny modellserie, som spesielt henvender seg til folk, som liker å bedrive campingliv hele året. Serien er optimal til dedikert vintercamping. Det er tatt utgangspunkt i mange års erfaringer med de til tider harde vinterforholdene i Skandinavia, så navnet på serien er da også Scandica.

LMC Scandica 2011 modell

Scandica-serien består av fem modeller, der det grunnleggende er likt. Vegger og tak er på 45 mm uten trelister for å eliminere kuldebroer. Gulvet er på hele 50 mm og alt er gjennomisolert med styrofoam. Det avanserte varmesystemet fra Alde er soneinndelt, slik at man kan ha forskjellig temperatur i henholdsvis sove- og oppholdsavdeling. I badeværelset er det varmeslinger i så vel gulv som vegg, som så fungerer som håndkletørker. Garderobeskapet er oppvarmet og fungerer som tørkeskap for det våte skitøyet, sko og støvler. En annen smart detalj er en komfortabel skiboks med integrert avløp.

Alle vognene er gjennomventilert, slik at det er permanent sirkulasjon av varm luft også bak møblene.


Overgår konkurrentene

Det er to slags supermoderne kjøkkener i vognene. Alminnelige vogner har hevet kjøleskap, kokebluss, avtrekksvifte og stekeovn og i de tandemakslede vognene er det en stor komfyr med integrert kokebluss, ovn og varmeskap.

LMC har lyttet til erfarne vintercampere og har tatt steget fullt ut. Det er ikke tvil om, at det satses stort med Scandica. Derfor overgår modellserien på mange områder de sterkeste konkurrentene, når det dreier seg om vinterkomfort.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden