: Dethleffs 2011: Campy Retro – Back to the roots | Din Fritid

Dethleffs 2011: Campy Retro – Back to the roots

Dethleffs gir alle, som elsker små campingvogner, en helt spesiell gave: Campy Retro. En liten, kompakt og moderne campingvogn med en historisk bakgrunn. En spesialmodell, som uten tvil vil begeistre mange.

Campy Retro fra Dethleffs: liten, kompakt og moderne campingvogn

Campy Retro minner i sin form, størrelse og interiør om Campy 02, men har egne designkjennetegn, som gjør den til en helt usedvanlig vogn. De utvendige platene i elfenbenshvitt var også kjennetegnet på campingvognene på 50-tallet. Men det ville ikke vært riktig retro, hvis dette ”historisk”-orienterte designet ikke også hadde sine moderne tendenser. Interiøret er også retro-moderne.

Den velkjente møbeloppbyggingen fra Campy får en ny tredekor i den lyse Bella eple. Også bomiljøet er nytt. Putene er grå og rygglenene har et grårutet mønster med røde striper. Samme mørkerøde farge går igjen i gardinene.

Der er god plass i sittegruppen, som også kan gjøres om til en stor dobbeltseng

Plass til seks personer

Campy Retro finnes i planløsningen Campy 02, som har en stor sittegruppe i fronten, som kan gjøres om til en dobbeltseng med en liggeplass på mer enn fire kvadratmeter. Opp til seks personer kan sitte i sittegruppen. Ovenfor sittegruppen er det lukkede overskap med pleksiglassinnlegg i lukene og metallhåndtak. En nydelig hengelampe gjør retrodesignet perfekt.

Bak i vognen finner man kjøkkenet og et lite toalettrom. På kjøkkenbenken er det montert et kokebluss og vasken er utstyrt med en nostalgisk vannkran. Campy Retro Edition har to vinduer i fronten, et bredt alumanøvreringshåndtak i fronten og et bak samt en logo i ”klassisk” look.

På få sekunder er sittegruppen omgjort til en stor dobbeltseng

Runde form

Alt i alt ånder Campy Retro av sjarm fra 50-tallet og er en hyllest til campinglivets gullalder. Med sin hyggelige runde form, den kremfargede lakkeringen og søte detaljer er det som å stige inn i 50 årene - bare med moderne komfort.

Les mer her: www.dethleffs.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden