: LMC 2011: Explorer I 698 – helintegrert lettvekter | Din Fritid

LMC 2011: Explorer I 698 – helintegrert lettvekter

Tyske LMC presenterer en interessant modell for de som vil klare seg med vanlig førerkort og samtidig ha en helintegrert bobil: Modellen Explorer I 698 holder seg innenfor 3,5-tonnsgrensen, selv om det ved første inntrykk ser større og flottere ut.

LMC Explorer I 698 - 2011 modell

Men LMC har satset på å gjøre sine helintegrerte bobiler så lette som mulig, og dermed kan den knappe syv meter lange Explorer I 698 holde seg innenfor 3,5-tonnsgrensen og samtidig romme fire personer uten problemer. Er man et par som reiser alene bliver lastekapasiteten meget god, og du skulle ikke få plassproblemer med en slik bil. Selv om bilen er lett, har LMC gjort mye for å beholde utstyret og sikkerheten. Høyden er redusert til 198 centimeter innendørs, man har dermed spart materiale og vekt. Mer vekt har man spart inn med et lettere dobbeltgulv på et flatt chassis fra Fiat og gjennom lettere møbler på grunn av lettere materiale. Dette gjør at modellen bare veier 2.920 kilo i kjøreklar stand, noe som gir en lastekapasitet på 580 kilo. Og da holder du deg fortsatt innenfor 3,5-tonnsgrensen.

Utenpå ser denne LMC’en meget innbydende ut med sitt glatte aluminiumsytre. Dobbeltsengen er plassert på tvers lengst bak i bilen, mens bad og kjøkken er på hver sin side midt i bilen. Sittegruppen har plass til fire personer, og det er også soveplass til fire.

På grunn av den helintegrerte modellen føles sittegruppen både lys og luftig, da det kommer inn mye lys utefra. Over sittegruppen har du en senkeseng, som også har en behagelig madrass og ikke tar bort så mye av lyset i bilen.

Badet har dusj, som kan skjermes fra toalettdelen. Oppbevaring for klær finnes under sengen, men kan være litt vanskelig å nå.

Les mer på www.lmc-norge.no og www.lmc-caravan.de

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden