: Caravelair 2012: Flere nye modellserier | Din Fritid

Caravelair 2012: Flere nye modellserier

Franske Caravelair lanserer nå sine 2012 nyheter. Det er mange spennende planløsninger og en helt ny modellserie.

Caravelair Antares 526 - nu med tykkere bordplader og runde hynder i siddegruppen

Antares – mer stabil kjøring

Den populære Antares serien har fått en helt ny utvendig look og innvendig er det bl.a. kommet tykkere bordplater og runde puter i sittegruppen. Begge deler er med på å gi Antares et mer eksklusivt utseende. Den største nyheten i Antares serien er, at det nå er AL-KO stabilisator som standard. Det betyr ut over mer stabil kjøring også at Antares kan godkjennes etter de tyske Tempo 100 bestemmelsene. Alt det nye påvirker bare prisen i mindre grad, da man fra produsentens side ønsker å opprettholde Antares som campingvognen for de mest prisbevisste kundene.

Caravelair Allegra 475

Allegra – ny modellserie

Ambiance serien strykes til 2012 og blir i stedet erstattet av serien Allegra, som er en kombinasjon av den gamle Ambiance og siste sesongs Brasilia. Allegra serien fås i størrelser fra 400 til – 556 og har både polyester sider og tak, noe som medvirker til at man unngår haglskader.

Caravelair Venicia Premium 470 der er en opgraderede udgave af Venicia

Venicia – to varianter

Den velkjente Venicia serien fås nå i to forskjellige varianter: Venicia og Venicia Premium, der den sistnevnte er en oppgradert utgave. Den oppgraderte utgaven har bl.a. myggnett i døren, takrails, dragtildekning og aluminiumsfelger. Begge seriene har polyester tak og sider.

Caravelair Serenity - en hel ny model til 2012 programmet

Serenity 500 – helt ny modell

Caravelair Serenity 500 finnes bare i denne ene modellen, noe som er ganske uvanlig, når caravanprodusentene lanserer nyhetene sine. Til gjengjeld har den en ny og spennende planløsning, som man ikke tidligere har sett hos Caravelair. Utvendig har den polyester tak og sider, så man unngår stygge haglskader. Innvendig er den innredet med vinkelkjøkken, L sittegruppe med klaffbord, fransk dobbeltseng og nytt innvendig design. Vinduene er asymmetriske og det gir også campingvognen et annerledes utseende. Alt i alt et spennende tilskudd fra den franske produsenten.

Se mer på www.fritidspesialisten.no eller www.caravelair.tm.fr

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden