: Strømgjerrig kjøleboks fra Dometic | Din Fritid

Strømgjerrig kjøleboks fra Dometic

Skal du gå til innkjøp av en ny kjøle/fryseboks til bobilen din? I så fall er Dometics kjøleboks CF – 40 et veldig bra alternativ. Den er strømgjerrig, men til tross for det har den høy kapasitet.

Dometic kjøleboks CF – 40

Den drives med 110 til 240 V og har en 3-trinns batterivakt som er innstillbar på styringspanelet, som også har touchkontroll. Du kan fritt stille inn ønsket temperatur, den har visning av aktuell temperatur og en minnefunksjon ved strømbrudd. Dette er bare noen av fordelene.

Den har for øvrig et volum på 37 liter og kjølekapasiteten går fra +10° til - 18°C. Lokk og bærehåndtak er borttagbare og den leveres med uttagbar trådkurv og tilkoblingskabel. Fargen er lys-/mørkegrå og den veier 16 kg.

Les mer her: www.kamafritid.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden