: Test: Cabby 620 + helårsvogn med klassisk planløsning for to personer | Din Fritid

Test: Cabby 620 + helårsvogn med klassisk planløsning for to personer

Cabby er kjent for å produsere campingvogner av høy kvalitet til helårsbruk. Det er utvilsomt en av de dyre campingvognene på markedet, og spørsmålet er, om man får valuta for pengene. Denne testen er gjort i Orsa Grönklitt for å teste det svenske fabrikat i ekstremt vintervær.

Cabby er kjent for å produsere campingvogner av høy kvalitet til helårsbruk

Klassisk planløsning

Denne Cabby 620 + har en klassisk planløsning med fransk dobbeltseng og badeværelse i den ene enden og stor sittegruppe i den andre. I midten av campingvognen er det stort kjøkken med alt det et kjøkken skal ha. Med andre ord har denne campingvognen en helt klassisk innredning, som er ideell for to personer, som vil ha god plass. Innredningen er hyggelig med komfortable sitteplasser og koselig belysning. Man føler seg vel til pass i det lille huset på hjul, og selv om snøen laver ned utenfor er det ikke kaldt, men det skyldes teknikken i denne vognen.

Romslig soveavdeling

Soveavdeling med plass og hygge

Soveværelset er romslig og man har god plass til alle tingene sine. Dobbeltsengen har en fantastisk madrass, der man sover godt. Det betyr alt i ferien. Under sengen er det et stort oppbevaringsrom til bl.a. campingmøbler. Toalettet er også stort og man har god plass. Plassen er en av kvalitetene i denne vognen.

I det store garderobeskapet er det ekstra varmt og utlufting, noe som gjør det til et ideelt sted å henge yttertøy og sette skoene, som man har brukt ute i snøen. Under sittegruppen er det skiboks.

God kjøkkenplass

2,5 seksjoners kjøkken

Det er også god plass på kjøkkenet. Ikke bare i skapene, men også gulvplass, slik at man lett kan passere hverandre. Det betyr mye for romsligheten i hele campingvognen. Her er alt det man skal bruke på et kjøkken og igjen i en lekker design, som matcher tidens trender. Alle skap og skuffer er av høyeste kvalitet og man merker, at det er snakk om høy kvalitet i bygningskonstruksjonen. Skuffene har soft close. Det er en smakssak om man kan like de matterte rutene i overskapene. Det krever en viss orden i skapene for at det skal se pent ut.
Billedtekst: Innredningen i Cabby 620+ er hyggelig med komfortable sitteplasser og hyggelig belysning

Innredningen i Cabby 620+ er hyggelig med komfortable sitteplasser og hyggelig belysning

Inneklima på topp

Campingvognens inneklima er ganske enkelt eminent. Det er lett å styre fra panelet, så snart man er koblet til strøm eller gass. Man regulerer selv temperaturen og til og med, hvor varmt man vil ha det i enten soveværelset eller stuen. Gulvvarmen er uunnværlig på vintercamping, fordi den gir en jevn og behagelig temperatur i hele campingvognen. Det merkes tydelig, at denne campingvognen er ”født” med alle de tekniske varmesystemer. Det er ingen kuldebroer og ingen kondens uansett, hvor kaldt det er ute. Det er i seg selv imponerende og vel verdt pengene, hvis man har behovet.

Cabby 620+ ligger tungt og meget stabilt bak bilen, selv ved forbikjøringer og på ujevn vei

Test av kjøreegenskaper

Mange produsenter har mest fokus på design, interiør, flotte stafferinger og fargesammensetninger. Det har Cabby også, men brorparten av innovasjonene fra Cabby ligger på det tekniske. Det kommer til uttrykk i konstruksjonen, som er ytterst stabil og varmefunksjonene, som virker optimalt, selv om været biter fra seg.
Det siste område er minst like interessant. Det er kjøreegenskapene.

Måten campingvognen pakkes på, er altavgjørende for sikkerheten under kjøring

Sikker campingferie

Når man pakker campingvogn og drar på ferie med familien, er det av den største betydning, at sikkerheten er på topp. Hvis man skal kjøre mange kilometer, er det enda mer avgjørende, at man kan slappe av bak rattet og det kan man, når vogntoget ligger stabilt på veien. Hvis det ikke gjør det, kan det skyldes flere ting som for eksempel feil pakning, feil dekktrykk og feil kuletrykk. Er disse tingene i orden og campingvognen stadig seiler bak bilen, blir det en utfordrende kjøretur.

Med Cabby 620+ bak bilen er det snakk om en sann fornøyelse. Campingvognen ligger tungt og veldig stabilt bak bilen, selv ved forbikjøringer og på ujevn vei. På denne turen er det også kjørt i snøstorm og på ujevne speilglatte veier og campingvognen har vært en sann fornøyelse.

Cabby 620+ - helårsvogn med klassisk planløsning

Konklusjon

Campingvognen er spekket med luksus, og man får optimal komfort på alle ferier. Teknikken i Cabby er det som koster, men man får også valuta for pengene. Planløsningen handler om å finne det som passer til familiens behov. Konstruksjonen og de kjøretekniske egenskapene er blant det aller beste, som finnes på markedet i dag.

Størstedelen av innovasjonen fra Cabby, ligger på det tekniske

Hovedfakta – se den komplette utstyrslisten på www.cabby.se/no/

Total lengde: 751 cm
Total bredde: 234 cm
Totalvekt: 1490 – 1800 kg
A-mål: 1020 cm
Varmesystem: Alde Compact
Chassis: AL-KO, ATC, AKS som standard.

Fem års tetthetsgaranti
To års totalgaranti

Les mer på www.cabby.se/no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden