: Hymer 2012: Nova-S i ny redesign | Din Fritid

Hymer 2012: Nova-S i ny redesign

Hymers storselger Nova-S kommer I 2012 – akkurat som bobilene Hymermobil B-Class – i en helt ny redesign.

Hymers Nova-S i hel ny redesign till 2012

Produsenten selv skryter med «den beste Hymer Nova-S gjennom alle tider», og visst gir vogna et meget bra inntrykk når du tar den nærmere i betraktning. Både stuedelen, kjøkkenet, lastemulighetene og multi-media-pakken er blant de «beste i klassen». Den nye Nova S-serien består av fire attraktive grunnriss. Hymer Nova S 540 er 6,52 meter lang og har en komfortabel U-formet sittegruppe foran og romslige enkeltsenger bak. I midten er kjøkkenet og garderobene samt vaskerom/ bad med separat dusj.

I Nova S 545 er det en vanlig dobbeltseng bak, samt et bad med dusj og toalett. Her får du et meget stort kjøkken og bra med garderobeplass også. Nova S 690 leveres i to versjoner. I den ene vogna er det en luksuriøs sittegruppe og i den andre et spesielt sidebord i den andre. Dette er plassert midt i vogna, mens felles for versjonene er kjøkkenet, den U-formete sittegruppa foran, fast seng og vaskerom med dusj på baksiden. En ny funksjon i alle Nova S-modellene er enkle Dometic-inngangdører med integrert vindu og en rullegardin, en sikkerhetslås samt garderobe og en avfallskurv. I tillegg leveres trerist I dusjen som standard, og du kan få det nye LED-lyset i markisen med en bevegelsessensor.

I soverommet har du liggekomfort med et system som har fjærende sengerammer og 7-soners kallskumsmadrasser

Komfort og luksus

Hele Hymer Nova S-serien representerer det ypperste av komfort og luksus, ikke bare for Hymers campingvogner, men hele bransjen. Hele konseptet er gjort tett på bobilenes S-Class og deres segment.
Den utvendige lakken i Carrara hvit har vist seg svært populær. Som tillegg kan du også få en full champagnefinish på utsiden. Pual-karosseriet gir perfekte, buede konturer, og de optisk innfelte baklysene gir en sporty og elegant stil de store vognene.

Det innbydende ytre gir selvfølgelig store forventninger når du stiger inn i en Nova-S. Men jeg tror ingen blir skuffet her. Den ergonomisk utformede innredningen i designen Noce Bergamo med buede former, glatte flater, overhead-lagring med klaffer med beige høyglanset inlays og skinnende håndtak i krom-look er høydepunkter i en eksklusiv innredning. For å gjøre det siste lille komplett er gulvet med Ravel PVC veldig passende. Du kan også få et høy ytelses gulvvarmesystem tilgjengelig på forespørsel.

Pop-up takvindu designet eksklusivt for Hymer

Spesielt takvindu

Sittegruppen med panoramautsikt giren ultimat sittekomfort og styling underbygger en flott atmosfære. Her skaper et pop-up takvindu designet eksklusivt for Hymer også en helt spesiell atmosfære.

Som et meget eksklusivt preg leveres alle campingvognene i Nova S-klassen med skinn-innredning. Det frittstående bordet med løftesøylen og i lys beige farge kan flyttes i alle retninger. Det kan også enkelt senkes for å lage en flat støtte for putene og dermed et ekstra liggeområde med flere sengeplasser. Det er lett å komme til oppbevaringsrommene under sitteplassene. Det gjelder også under de plasser som har fastmonterte setebelter.

Kjøkken med god plass

Kjøkken-delen

Med brede benkeplater som har granitt- look på overflatene og en kombinasjon av tre kokeplater og en vask samt store full-size skuffer med softclose- mekanisme i hele lengden av kjøkkenet finnes det gode muligheter til å lage mat og ha god plass her. Du føler at du har hjemmets bekvemligheter i dette kjøkkenet, som foruten at det har god plass også er funksjonelt. Hymers mega-kjøkkenskuff (pull-out pantry) er unik for bransjen og utnytter hele høyden i campingvogna. I dagens tidsånd er jo multimedia viktig, og Hymer tilbyr en multimediapakke som ikke står tilbake for noen andre. Her finnes de fleste tekniske innovasjoner du behøver og som transformerer campingvogna til et høyteknologisk kjøretøy. Du får for eksempel flatskjerms-TV som er synlig fra alle retninger og høytalere i alle områder som gir en «wow»-opplevelse. I soverommet har du liggekomfort med et system som har fjærende sengerammer og 7-soners kallskumsmadrasser. Dessuten sengeteppe og fire ekstra puter som gir individuell komfort.

Nova-S leveres også med Truma Saphir Comfort klimaanlegg og Alde varmtvannssystem. Med Arctic-pakken med ekstrautstyr blir hele serien også ideell for vintercamping, som jo er svært aktuelt her oppe i Norden.

Les mer på www.hymer.ag/nor

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden