: Kama Fritid 2012: Thule dørlås for karmmontering | Din Fritid

Kama Fritid 2012: Thule dørlås for karmmontering

Effektiv lås som gjør det mye vanskeligere å ta seg ulovlig inn gjennom bobil- eller caravandøren.

Thule dørlås for karmmontering

Monteres med skrue gjennom veggen; innvendig plate med deksel samt skrue inngår. Monteres raskt og enkelt på bobilen eller campingvognen. Vri låsen en kvart omdreining for å låse døren, garasjen eller lasteluken. Kan brukes på såvel høyre- som venstrehengslede dører.

Til bruk når ovennevnte dørlås ikke kan benyttes for eksempel på grunn av snekkerier som er i veien for den innvendige platen. Skrues fast i dørkarmen. Kan brukes på såvel høyre- som venstrehengslede dører. Krever 5 mm avstand mellom dørblad og karm.

Produsert av massiv, pulverlakkert aluminium.

Les mer her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden